Pomalý hrnec eta 0132

V hrnci je příprava nejen zdravá, ale i bezpečná díky tepelné pojistce. Můžete nejen vařit, ale i ohřívat. Pomalý hrnec ETA Slowpot -. Pomalá příprava jídla si v současné době získala oblibu jako způsob zdravého vaření.


Vaření s použitím vody zachovává pokrmům chuť a důležité vitamíny.

V pomalém hrnci je příprava nejen zdravá, ale i bezpečná díky tepelné pojistce. Hodnocení produktu: 1. Jídla z pomalého hrnce jsou chutná a nestane . Jediná nevýhoda, na kterou jsme přišli po měsících používání, je, že si nemůžete nastavit, aby se hrnec sám spustil v určený čas. Tenhle pomalý hrnec je super.


Na příklad maso je úplně skvělé, rozpadající se a vůbec není jako vařené, naopak voní pečení. Je tato recenze užitečná? Zboží skladem zasíláme okamžitě.

Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a. V tomto hrnci je příprava nejen zdravá, ale i bezpečná díky tepelné pojistce. Vložit příspěvek - dotaz. Název příspěvku: Dotaz k výrobku: Ceny uvedeny s DPH.


Popis výrobku a vyobrazení má pouze informativní charakter, výrobce si . C a low °C, stupeň. Prodloužená záruka roky na topné těleso! Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků. Podívejte se na novinky v . Pomalé vaření s použitím vody zachová pokrmům chuť a vitamíny. S hrncem Eta Slowpot se vám nestane, že jídlo připálíte nebo připečete.


Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. Jaký byste si případně vybrali? Parní hrnec Eta Slowpotje vybaven vyjímatelnou kameninovou nádobou o objemu l, skleněnou poklicí a . Vám zaručí, že pokrmy nebudú pripálené ani pripečené.


Black Friday Slevy až Jen do 14.

Zkuste vaření s elektrickým hrncem ETA Slowpot a dejte se na zdravý životní. Nastavitelná teplota, ano. Funkce udržení teploty, ano. Dá se použít samotná nádoba na plynovém sporáku?


Do horkovzdušníé trouby s pokličkou nebo bez?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.