Marcipánové růžičky cena

Prosím o radu milé šikulky. Mám opět dotaz a nevím si rady. Smútok Kolik si mám účtovat za marcipánovou růži s lístky. Známá chce jen růžičky a nevím kolik si mám říct. Moc moc děkuji za vaše rady.


Eshop s pravým marcipánem a marcipánovými figurkami.

Prodej marcipánu za výhodné ceny v prvotřídní kvalitě. Prodáváme jedlé dekorace na dorty. Figurky jsou české výroby, ručně vyráběné a mají lahodnou marschmallow příchuť. Svíčka bíločervená - číslice 4. Ještěr - různé barvy - marcipánová figurka na dort. Traktor - marcipánová figurka na dort.


Párty sortiment, index-Kuchyňské potřeby, index-Informace k nákupu. Tato figurka byla vyrobena na přání zákazníka. Zakázková výroba 3-prac.

Vyrobeno z mléčné marcipánky. Cena bez DPH Cena s DPH. Růže pravý marcipán – malá č. NELZE ZASÍLAT NA DOBÍRKU! Modelovací, potahovací a zdobicí hmoty Fondant, Gum Pasta, Royal Icing Mix, Tricot Mix (81).


Rudá růže s květem z mandlového marcipánu. Marcipán , Mandlová mouka, Lískooříšková mouka (11). Vypadá jako živá a je potěchou jak pro oči tak i pro chuťové pohárky. Použitelný na vše,jak na potah dortu tak na figurky.


POTŘEBNÉ PŘÍSADY Děvčátka, pokud tu nejsem pište prosím vzkazíka. Koho jsem vynechala písněte přes vzkaz. Nabízíme marcipánové figurky vyrobené z pravého mandlového marcipánu a barvené přírodními barvivy. Tyto figurky jsou vhodné na.


Ceny výrobků jsou kalkulovány bez přízdob.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.