Jateční pistole prodám

Vhodná do chovu CSP nebo pro lehkého jezdce náběh na kissing spines. Rentgeny zad a více informací ráda poskytnu. Mám na ní i sedlo kentaur charon komora , 17. Inzeráty pistole - aktuální inzeráty na Sbazar. Neregistrovaný uživatel.


Dobrý den, chtěla bych si koupit jateční pistoli na ovce.

Je to česká prodejna, ale zda je jateční pistole dovoz z Polska, to netuším. Jateční pistole - je lepší? Tato nabídka od prodejce dolihrosik byla archivována dne 11.


Prohlédněte si podobné aktuální nabídky na Aukru! Tento předmět byl vydražen v aukci a prodán za cenu 41Kč. Prodám německou jateční pistoli zn. Kerner, model 23 patent.


Pistole byla a je vhodná na porážku skotu a prasat. Je sestavena z původních dílů, sčíslovaná, označena říšskou orlicí, plně funkční.

Inzerce - jatecni pistole , nabídky - prodám , prodej, inzeráty. Porážecí jateční pistole na králíky, drůbež. Dostupnost: - neuvedeno. Dodává se pouze v černém provedení. Zpět k výpisu produktů . Omračovací přístroj - pružinový jateční přístroj, k humánnímu usmrcování veškerého drobného zvířectva bez zbytečných bolestí a stresu.


Pistoli dodáváme ve smontovaném a nenabitém stavu. Z ústí přední části vyčnívá úderník, z. Hledáte jatecni pistole ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. V České republice se již dlouho vyrábí speciální palná zbraň - jateční přístroj k porážení dobytka.


Náhrada tradiční palice a humánnějšího usmrcení nebo omráčení poráženého zvířete pomocí palné zbraně. Při dobré údržbě slouží věčně. Na začátku šlo o obyčejnou manželskou hádku.


Jenže poté začal manžel ženě vyhrožovat se zbraní v ruce a nakonec vše skončilo tragédií.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.