Agnis software

Vyzkoušejte řešení v podobě softwaru pro restaurace od společnosti Agnis s. Restaurační program vám pomůže vést jednoduše účet hosta nebo vyhodnocovat směnu číšníka. Pokladní systémy pro hotely, restaurace a sklady. Agnis modul pokladny je ucelené řešení včetně obsluhy přes mobilního číšníka, vyhodnocení směny, plán stolů a židlí apod. Do you have an idea, a problem, a bottleneck, or a roadblock in your business?


Do you want reliable solutions that will work for you, and help you expand and extend your business?

Every Agniscion, as we like to call ourselves, strives to make the company grow, and to keep the environment joyful. Agni believes in bringing out the best in each Agniscion, and that is equivalent to bringing out the best in quality, reliability and growth for Agni. Chirag Patel As the Managing Director and Chief Operating Officer, Chirag has been actively involved in the development and marketing of Agni FinAcc.


Chirag works closely with customers to help address new focus areas, product . Popis hotelového a restauračního systému Agnis. Nabídka softwarových produktů pro hotely a restaurace. Hotelový software , software pro restaurace.


Online rezervační systémy pro hotely a wellness centra. The new program , which collects both SCTOD data (TED data) and comprehensive research-level data, employs a web-based data entry and validation system, FormsNet 2.

AGNIS , for automated messaging of data. Implementační program pro PC POS systémy. Rezervační systém Previo je možné propojit s partnerskými recepčními systémy.


Zde najdete jejich přehled. Nemáte-li recepční software , nabízíme Vám Previo Pro. Velmi rozšířený a cenově dostupný software od české firmy Agnis s. Ovládání programu je uzpůsobeno pro dotykový monitor nebo pro klávesnici, případně obě varianty. Nabízíme software Agnis - software pro provozovny do míst až do 1míst. Evidencia a riadenie skladových zásob na hlavnom sklade a na všetkých prevádzkových úsekoch.


Predstavuje manažérsku nadstavbu pre modul Pokladňa a ponúka veľké množstvo informácii od ekonomiky a kontroly prevádzky až po výstupy pre účtovnictvo. Jeho súčasťou je kompletný zoznam skladových . Agnis Dominykas Stelingis is leader of company Eccum, UAB. Company activities: computers and software. Predaj a vývoj softvérového riešenia pre informačné systémy hotelov a reštaurácií - elektronické ohlasovanie pobytu, mobilný čašník, sklady potravín, online rezervácie, antivírusové programy.


Systém Agnis je rozšířený, uživatelsky příjemný, jednoduchý a spolehlivý software určený pro hotely a restaurace. Agnis has jobs listed on their profile. Restaurační systém je určen pro všechny druhy gastronomických provozů od malých provozů typu kavárna, vinárna přes provozy střední velikosti typu restaurace, fastfoo pizzerie, závodní jídelna až po velká hotelovázařízení a wellness-centra s desítkami odbytových, výrobních . Software Agnis pro hotely a restaurace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.