Toaletní papír jumbo

AllServices Jumbo soft dvouvrstvý . Kvalitní papír 1 celulosa. Průměr dutinky cca cm. Výhodný poměr cena a kvalita.


Bohužel se nám nepodařilo najít produkt toaletní papír Jumbo dvouvrstvý ø cm.

Toaletní papír JUMBO 190-Bělený recykl, vrstvy, barva: bílá, průměr: 190mm, šíře:90mm, 12ks v. Modifikátor variant cen. Prodejní cena se slevou. Sleva: Hodnota DPHKč. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství.


Dvouvrstvý recyklovaný toaletní papír barvený. Nákupem ekologicky vyrobeného toaletního papíru podporujete šetrné zacházení s přírodou. Toto balení obsahuje rolí.

Pokud ne, díky garanci Zítra nebo zdarma za . Orientační návin: 1m. Počet rolí na paletě: 630. Cena za balení (rolí). Výrobce Harmanecké papírny. Brno - Uklidíme vám domácnost i firmu.


Díky výrobě široké škály JUMBO toaletních papírů jsme schopni jej dodávat do všech prostor a zásobníků k tomu určených. Samozřejmostí je kvalitní balení usnaďnující výrazným způsobem manipulaci. Zvýšené náviny u většiny našich . Materiál: 1 recyklovaný papír.


Délka návinu: 2m (±). Obchodní balení: rolí. Technický list produktu. Varianty toaletních papírů JUMBO. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Toalety na veřejných místech, jako jsou obchodní centra, restaurace, či školy, je potřeba zabezpečit dostatečným množstvím toaletního papíru.

Pohybuje se zde mnoho lidí a tedy logicky i spotřeba je daleko větší, než v obyčejné domácnosti. Jednovrstvý toaletní papír Jumbo je recyklovaný, vhodný pro každodenní používání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.