Regál ikea bazar

Ke stěně mohu přidat i nějaké koše. Inzeráty regál v kategorii IKEA bazar na Sbazar. Původní cena tis, nyní pouze za tis. V dobrém stavu, bez větších známek užívání. Vyrobeno z masivního dřeva smrk, povrchová.


Používáme cookie, abychom mohli upravit naše stránky tak, aby vám co nejvíce vyhovovaly.

Prodáme dřevěný policový díl. Pokud budete naše stránky nadále používat bez toho, že byste si změnili nastavení, budeme to považovat za váš souhlas s používáním cookies na stránkách IKEA. Sekce Knihovny - Nábytek bazar - řádková inzerce nábytku.


Bezplatná inzercia, ikea regal -polica predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk. Maminky, pořiďte dětský nábytek Ikea , vybavení do domácnosti nebo bytové doplňky na eMiminu. Připojte se na dětský bazar eMimino, pohodlně tu vše nakupíte i prodáte.


Predám manželskú posteľ o rozmeroch 160x2spolu s veľmi kvalitným a pohodlným matracom zn. CjwKCAiAtorUBRBnEiwAfcp_YybMFIjmOyRIv VyYlFmKAshGz9JWv5sH_Ixei_iRjLF-EjYnFyIxAxoCVl .

Je na něm malá modrá skvrna od Genciánky. Pouze osobní předání v Praze. Válenda s úložným prostorem. Nabídka - Zobrazeno: 69x - Jihočeský kraj. Má boční a záhlavové čela, které se dají dát jak levý roh, tak i pravý.


Bazar nábytku, Karlovy Vary. Reprodukce akvarelu krajiny. K zavěšení na tyč ve skříni, upevnění širokým suchým zipem. ANTILOP Vysoká židle s podnosem IKEA.


Posunout inzerát Přidat do oblíbených . CENA 33- Kč ODPOVĚDĚT NA INZERÁT již odpovědělo zájemců 20. Nakupte levně Skládací police Ikea se zárukou. Tenhle kousek už si ode mě bohužel nekoupíte.


Můžete mi tu nechat svou e-mailovou adresu a jakmile se ke mě stejný. IKEA regal - inzerce - Inzerce nábytku. Po rekonstrukci dětského pokoje nám přebývají dvě poličky o psací stůl prodám stěnu složenou policový regál IKEA IVAR, celkový .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.