Witp 82 návod

WITP Washer pdf manual download. Setting the temperature, 7. Detergents and laundry, 8. Preparing your laundry, 8. Precautions and advice, 9.

Saving energy and respecting the environment, 9. Care and maintenance, 10. Vrchem plněná pračka s náplní na kg prádla, automatickým řízením spotřeby a rychlostí odstřeďování max. Výrobek není momentálně dostupný Zkuste se podívat na jiné výrobky s podobnými parametry, které máme skladem a můžeme je dodat do.


Unpacking and levelling, 2. Electric and water connections, 2-3. The first wash cycle, 3.

Washing machine description, 4-5. How to open and shut the drum, 5. Starting and Programmes, 6. Briefly: how to start a programme,. Definovali jsme model pro vaše zařízení. Na další stránce uvidíte dokumenty nebo si je rovno stáhněte.


Péče o dvířka a buben, 34. Kontrola přítokové hadice, 34. Jak se čistí dávkovač pracích prostředků, 34. Poruchy a způsob jejich odstranění, 35.


Před přivoláním servisní služby, 36. Base de manuales de instrucciones online. PDF Návod k obsluze má stránek a velikost je 1. Typ: plněná shora Elektronické řízení pračky Maximální počet otáček za minutu: 8ot.


Kapacita prádla pro praní: kg Spotřeba energie při praní 60°C: 0. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto.

En esta página puedes descargar este Manual de instrucciones y leerlo online.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.