Hotel pod špilberkem recenze

TripAdvisor jako z 5. Radost z cestování - Zoover! Asociace hotelů a restaurací České republiky (AHR ČR) ve spolupráci se společnostmi FTonline a Pivovary Staropramen každoročně vyhlašuje anketu Penzion roku. Přečtěte si reálné recenze a zkušenosti opravdových zákazníků.


Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto.

Apartmán Old Town Apartment Pellicova se nachází v Brně, 3metrů od hradu Špilberk. Nabízí balkon a Wi-Fi zdarma ve všech prostorách. Kuchyň je vybavená varnou deskou, troubou, lednicí a kávovarem. Skvělé hodnocení Otevře se nové okno Otevře se nové okno.


Historický dům, v němž je . Volnou chůzí můžete navštívit hrad Špilberk, chrám sv. Petra, Radnici a různé další historické památky města. Nově zařízené prostory poskytují .

Ve restauracích se podávají jídla mezinárodní i české a moravské kuchyně. Nahlásit neaktuální údaje na stránce. Starší recenze se již nezapočítávají do hodnocení. Brno z lepší stránky - komfortní ubytování, nadstandardní služby a osobní přístup - hlavní atributy našeho hotelu , díky kterým se k nám budete rádi vracet. Pod Špilberkem - Restaurace, Hospůdka, Pivnice.


Hrad Špilberk byl založen ve 13. Zjistěte si před nákupem vše, co potřebujete. Hotel Pegas Brno se nachází v samotném centru města pod brněnským hradem Špilberk , v těsné blízkosti významné gotické památky - Jakubského kostela a centrálního brněnského náměstí - náměstí Svobody (mapa).


Všechny historické pamětihodnosti města Brna jsou z hotelu Pegas velmi pohodlně dosažitelné pěšky. Jedné se o hotel menšího typu s téměř rodinnou atmosférou, přátelský k dětem, pro něž jsou k dispozici dětské postýlky a sedačky. Hotel samotný je situován přímo pod nejznámější a nejvýraznější brněnskou dominantou - hradem Špilberk. Rezervujte stůl a sbírejte kredity, takhle jednoduché to je!


Nekuřácký salónek pro osob a celá restaurace je. Recenze je užitečná ( 0). Najlepšie ceny nájdete na trivago. Bonus: Záruka odjezdu na dovolenou. Další termíny a možnosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.