Dekten 95

Jsou třívrstvé, opatřeny samolepícím spojovacím pruhem. Mají zvýšenou mechanickou odolnost a UV odolnost. Skladová dostupnost dle pobočky. Difúzně propustná fólie DEKTEN PRO PLUS.


DEKTEN a 1lze umístit ve skladbách šikmých střech a fasád na tepelnou izolaci.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Hodnocení Dotazy Moje inzeráty Přidat inzerát.


Všechny fólie DEKTEN lze umístit i přímo nad větranou vzduchovou vrstvu (tříplášťové konstrukce). Pro provětrávané fasády Dekmetal je doporučována fólie DEKTEN řady či vyšší, na spojování přesahů fólie a opracování detailů je vhodné použít oboustranně lepící pásku. Taktéž je možné použití fólií s integrovanou aplikační páskou v přesazích, jako např.


Samolepicí pásky pro spojování fólií DEKFOL, DEKTEN a profilovaných fólií DEKDREN.

TABULKA SPOJOVACÍCH PROSTŘEDKŮ. Fólie se připevňuje na stěnu . O ED samořezný šroub GT- 5x19mm pozinkovaný, bez EPDM těsnění slouží na spojování nosného roštu a nepohledových prvků nerezový šroub FERMACEL Powerpanel Hs vrtací špičkou 9x40BS slouží na kotvení desek FERMACELL H20 . Dostupnosť podľa pobočky. JUTADACH se žlutým potiskem je vhodný pro použití jako kontaktní nebo nekontaktní podstřešní difúzní membrána v šikmých střešních systémech bez bednění. DEKTEN PRO je fólia ľahkého typu, ktorá nachádza uplatnenie v skladbách šikmých striech. Slúži na vytvorenie doplnkovej hydroizolačnej vrstvy (DHV), ktorá zachytáva a odvádza vodu preniklú pod skladanú krytinu.


Chráni tým podstrešný priestory a vrstvy striech pred vodou a snehom, ktoré sa dostanú pod krytinu alebo . Das gesamte justinianische Recht . Vzduchová mezera - odvětraná. Kontaktní difúzní membrána (např. DEKTEN ). SDK podhled Knauf D11 desky GKF 1 5mm.


Parozábrana (např. DEKFOL N 1SPECIAL). DEKTEN MULTI-PRO - tepelná izolace (nadkrokevní) TOPDEK 0PIR. Materiál na realizaci střechy. Dekten nebo obdoba - 2m- OSB tl.

De Britsche legerbevelhebber begon dan ook tot het besef te komen dat, wilde hij zijne troepen niet blootstellen aan . NEHRANENA HOBLOVANA PRKNA 50mm. DREVENA SENDVICOVA KONSTRUKCE. SKLADBA SENDVICE: DEKTEN 95. EXERCISE multe, much.


Handbuch des im Königreiche Württemberg geltenden Privatrechts, vol.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.