Výklopy blum cena

Společnost TP SHOP CZ s. Nově připravuje kompletace nejprodávanějších komponentů od kvalitní značky kování BLUM. Nejvýkonější výklop s kterým vymazlíte Váš nábytek za velice příjemnou cenu. Nabízíme ABS hrany, nažehlovací hrany, dýhové hrany.


Skládací výklop je ideální pro vyšší horní skříňky s velkými čely.

Hodnotenie produktu:. Aventos HS zdvihací mechanismus. Všestranné: Systémy výklopů firmy . Připevnění na korpus: Přišroubováním Symetrický: Ano Složení: 2x Symetrický zdvíhací mechanizmus 8x Vrut ⌀ x mm. Nieje absoutne ziadny problem s priestorom pri zakladani do hornej police, dvierka su dostatocne daleko aj vysoko. Negativum je len cena , cca . Moderní Kuchyně Vybráno kalvádos.


Ukázková kuchyně, lze sestavit v jákémkoliv jiném rozměru.

Kompletní cena kuchyně na obrázku. Našli ste niekde lepšiu cenu ? Pri kúpe ks súprav výklopov získate golasadu Stanley zadarmo. Súprava obsahuje komplet zdvíhacích mechanizmov s krytkami a súpravu upevnenia čela. Kč s DPH 49Kč bez DPH. Určeno pro malý prostor.


Pre výklopy horných skriniek s malou výškou a na použitie vo vysokej skrinke napr. AVENTOS HK-S je veľmi vhodný pre . Ideálny pre vyššie horné skrinky s rozdeleným čelom. Pripevnenie na korpus: Priskrutkovaním Symetrický: Ano Složenie: 2x Symetrický zdvíhací mechanizmus 8x Skrutky do dreva ⌀ x mm. Blum - ilustracne foto ! Novâ vystavená na predajni , farba ,,biele.


Zobraziť výrobkov na stránke: všetky. BLUM 1x drátený otočny kôš. Jednoduchý výklop TIP-ON. Dobře se hodí pro malé výšky korpusu v horní skříňce.


Výklop sa vyklopí von zo zóny pohybu a používateľ kuchyne tak získava veľmi dobrý prístup do vnútra skrinky.

Cena včetně DPH, 87Kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.