Pračka whirlpool chyba f8

Toto bolo na nete: chybové hlášení Fznamená poruchu elektrického systému. Zkuste nejpve zvolit a spustit program “Čerpání”, nebo stiskněte tlačítko “Reset” na nejméně vteřiny. Pokud vám toto nepomůže, obraťte se na autorizovaný servis.


Chyba Fje chyba topení. Přereušené nebo svod na kostru.

Případně je chyba kabeláže mezi topením a hladinovým spínačem. Poslední možnost je silový kontakt hladinového spínače. Tak měřák do ruky a měřit jak už bylo psáno. Elektro Bastlirna Forums-viewtopic-Myčka.


Ak stále svieti F, podržte tlačidlo Štart niekoľko sekún kým sa pracka. Pračka Vám může po nějaké době psát chyby začínající F. Tady jsou jejich vysvětlivky: F- Napouštění vody. Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

Dobrý den, jedná se o chybu topného tělesa. Bude potřeba objednat servis. Když jsem pračku dala na vymáchání a pak odstředění, pračka bylo slyšet, že vypouští vodu, ale už ji nenapustí a zobrazí se F08. U praček whirpool znamená chyba Fzávadu topení.


Po opětném zpuštění myčky hlásí F8. Třeba to bude prkotina, tak bych to zvládnul odstranit sám. Po vypuštění vody přejde pračka automaticky do pohotovostního režimu. Whirlpool is a registered trademark of Whirlpool USA.


Vypouštěcí hadice je ohnutá. Přípojka hadice k sifonu je zavřená. Obvykle, když je hlášena tato chyba chyba bude ležet v kabeláži nebo s kartou měniče a nikoli řídící modul, který je správně hlásí chybu. Zjištěna porucha Pračka motoru. Byla zjištěna závada u hlavního motoru pračky, i když žádný konkrétní údaj o povaze je nabízena.


Zkontrolujte všechny spoje na . Enevíte kde by mohla bít další závada ? Dnes ráno nedoprala pračka a na displeji se mi zobrazuje kód opravy F8.

Nedokázal by mi někdo poradit levnější variantu,nebo nějaké stránky,kde podle kódu najdu návod na opravu. Hlásí chybu EF, ale filtr je čistý a odpadní hadice průchozí. Práčka po zvolení programu sa asi trikrát otočí vypustí zostatkovú vodu a keď má napustiť vodu nahlásí chybu F, kde môže byť chyba ? Občas se tato závada projeví při nefunkčním přívodu vody. Překontrolujeme, zda teče z přípojného místa voda, potom hadici a sítko v místě napojení na myčku.


Provedeme stejné kroky jako u chyby F6. Bohužel mě naše myčka Whirpool donutila zapátrat po významu informace, kterou mi sdělovala. Vadný přívod vody, zablokovaná hadice přívodu vody. Zde budu popisovat závady Fspojené v naší myčce.


Porucha průtokoměru přívodu vody. Závada hladiny vody pravděpodobně způsobená . Jedná se o problém s přívodem vody. Myčka - chyba Euž rozebírají maminky na webu eMimino.


Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.