Oprava chladničiek bratislava petržalka

Hľadáte spoľahlivú firmu, ktorá vám rýchlo, kvalitne a na úrovni zabezpečí opravy chladničiek , chladenie či klimatizácie? V oblasti opravy chladničiek. Spoľahlivý servis chladničiek a mrazničiek.


Viac sa dozviete na webe. Pernecký - servis chladiacich zariadení.

Máte pokazenú chladničku či mrazničku? Sporáky, chladničky , práčky, sušičky, kávovary. Servisné strediská a opravy domácich spotrebičov, chladničiek , mrazničiek, práčiek, sporákov, umývačiek riadu. Bratislava - Petržalka. Whirpool Siemens Primus Gorenje AEG LG.


SERVIS AUTOMATICKÝCH PRAČIEK. Samsung BEKO Ariston Indesit. Chcete pochváliť robotu remeselníka alebo ste majster vo svojom fachu?

Potrebujete stavať, opravovať? Textové pole: Ján Haraslín PRESEP. Opravujeme všetky druhy práčok od najznámejších výrobcov! Eletrix - Štefan Köteleš. Branislav Hronský - FRONTERA bola založená 27.


Originálna kvalita pre váš domáci spotrebič Bosch. Servis pre domáce spotrebiče Bosch – riešenie záruky, servisu a opráv – je spoľahlivý, kompetentný a rýchly. Autorizovaný záručný a pozáručný servis. Neváhajte a obráťte sa na náš elektroservis.


Firma Dušan Rybár poskytuje služby v oblasti opráv práčiek, umývačiek riadu a inej bielej techniky. Hlavná pracovná náplň: Oprava a servis domácich spotrebičov. Zapájanie a uvádzanie spotrebičov do prevádzky.


Pozáručný a záručný servis. Predaj náhradných dielov. ECG – malá biela a čierna technika, T.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.