Síťová deka pro koně

Hledáte Síťované a ekzemové deky na koně ? Centrum jezdeckého vybavení. Kvalítní síťová deka HKM - netrhavá - k ochraně koní proti mouchám a hmyzu - kovové přezky - vypodložený kohoutek - vsazené záševky - křížové zapínání s. Kvalitní jezdecká síťová deka zajistí klid Vašemu koní během vyjížďky - netrhavá - k ochraně koní proti mouchám a hmyzu - výstřih pro sedlo - pevný krční díl . Odolná síťová deka z 3D úpletu. Síťová deka jako ochrana před hmyzem během ježdění .

Bederka nepromokavá Kentaur 6Kč. Ochrana koní před obtížným hmyzem pomocí mechanických pomůcek jako jsou deky , třásně, masky proti hmyzu, či čabraky pd firem Absorbine, Leovet, Farnam, Cashel. Navštivte náš e-shop s jezdeckými potřebami a prohlédněte si naši širokou nabídku. Deka proti hmyzu s křížovým zapínáním empty.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů. Waldhausen síťová deka na proti hmyzu zebra. Pevná, síťovaná deka s možností připnutí krčního dílu.


Výborná ochrana proti dotěrnému hmyzu při dlouhodobém pobytu ve výběu. Deka je vyrobena z pevného polyesteru.

Rising Star s motivem dvou hvězd chránící koně před hmyzem, s křížovým zapínáním. Zařazujeme do prodeje Bucasky. Ověřeny našimi koňmi :-) - výrobce Bucas totiž léty vychytal mouchy (třeba přezky, u zebřích variant šisování ) a . Deky pro koně - horseandme.


HKM Zebra síťová deka s krkem. Hodnocení produktu: 11 (Perfektní)recenze. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Bára Dostálová (Mauricio), nabízí jezdecké potřeby pro běžné i westernové ježdění.


Prodejna jezdeckých potřeb Mauricio nabízí široký sortiment zboží pro jezdce i koně. Letní síťovaná deka se zajímavým pruhovaným vzorem. Chrání koně proti nepříjemnému hmyzu. Zapínání na přezku na prsou, úchyt na ocas.


Možno prát v pračce na 30°C. Hezká letní síťovaná deka se zajímavým pruhovaným vzorem a hezkým kontrastním lemem, která ochrání koně proti nepříjemnému hmyzu na závodech i ve výběhu. Síťové deky chrání koně před hmyzem zejména v letních měsících jsou nepostradatelným doplňkem. Materiál: 1 polyester.


Barva: hnědá, tmavě hnědá. Potřeby pro chov koní a jezdectví.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.