Skleněná škrabka na paty

Délka 160mm,tloušťka 8mm,oboustranná s dvěma rozdílnými plochami různé drsnosti, VYSOCE ODOLNÁ PROTI ZLOMENÍ! Bohemia a PVC obalu s návodem na použití. Možnost nákupu on-line v našem e-shopu, MO a VO.


Použijte je pro krásné a. Vyzkoušejte patentovaný český výrobek s nezničitelnou brusnou plochou.

Nejšetrnější k vašim nohám - zamezuje vytváření staré zrohovatělé kůže. Nakupujte přímo od výrobce! Popis: Trápí Vás drsná kůže na nohou, otlaky a kuří oka? Stačí Vám půl minuty na každou nohu a Vaše nohy budou zase krásně hladké.


Dve rozdielne brúsne plochy zaručujú dokonalé odstránenie starej zrohovatenej kože. Na tvrdé paty moje babička používala ocet, který nalila do vlažné vody a nohy nechala vymáčet. Tvrdá kůže tak změkla, že se dala sloupnout.


Jen nevím poměr octa a vody, takže radši opatrně.

Ahoj, zaujala mě ta skleněná škrabka ,. V tomto oddělení najdete velký výběr skleněných pilníků na nohy a na nehty. Nabízíme velký výběr barev. Tyto skleněné pilníky na paty lze dezinfikovat a sterilizovat. SKLENĚNÁ ŠKRABKA NA ZTVRDLOU KŮŽI. SVĚTOVÁ NOVINKA - při pravidelném používání zamezuje vytváření ztvrdlé kůže!


Jedná se o nejšetrnější metodu v péči o starou a zrohovatělou kůži. Skleněné pilníky na paty jsou . Produkt obsahuje varianty. Vše dozdobeno kameny Swarovski. Pro výraz skleněná škrabka na paty jsme našli výsledků na vyhledávači slev Skrz.


Kvalitní česká výroba skleněných pilníků na nehty. Jsme jediní výrobci na světě skleněných škrabek na ztvrdlou kůži na patách. Doživotní záruka na brusnou plochu.


V mnoha barevných kombinacích. Možno použít jako reklamní předmět .

Pro odstranění ztvrdlé kůže na patách a jiných částech chodidla jsme vyvinuli skleněný pilník na paty – škrabku. Na rozdíl od jiných pedikúrních pomůcek nehrozí při jeho . Pilník je šetrný a bezpečný. Odeslat od Esox v Úte 07.


Podobnou, ale není na ní žádná barva a byla za poloviční cenu :lol: Z jedný strany je taková drsnější (jakoby hrbolky) a z druhé jako klasický pilník na nehty. Esox: Příspěvky: 12: Registrován: Pon 11. Cena produktu bez dopravy.


Díky unikátní technologii . Zboží skladem odesíláme nejpozději následující pracovní den. Drogerie, Kosmetika, Úklidové prostředky , Kuchyňka ,Svíčky Víno Limo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.