Přípravek na broušení vrtáků

Přípravek pro broušní vrtáků o průměru 3-mm, Condor Werkzeug. Ve spojení se stolní bruskou získáte skvělou soupravu na broušení vrtáků , která výborně funguje! Specifikace: - přípravek pro přesné broušení. Elko OV-přípravek na ostření vrtáků. Předností přípravku je možnost nastavení úhlu hrotu, a to v rozmezí 80°-140° podle druhu vrtaného materiálu.


Unsubscribe from Franta Karel?

Hledáte brouseni na pripravek vrtaku? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Tento přípravek se k nástrojovým bruskám dodával jako doplňkové příslušenství na broušení vrtáků obvykle do průměru cca mm. Jeden typ přípravku je přizpůsoben k upnutí vrtáků do jazýčků a druhý konec je opřen o středící důlek, další pak má kleštinovou hlavu na kleštiny ovládané zepředu a koníka . Dražší přípravek jsem si koupil venku, ale měla ho v nabídce i Proma.


Navíc musím přiznat, že takto ostřené vrtáky mi chodily dobře pouze do dřeva a . Na broušení ,,fazony,, to až takový vliv mít asi nebude, ale mám strach, že při broušení ,, podbrusu,, to problém bude. Když jsem teď koukal na internetu na nějaké přípravky na broušení , tak ,, podbrus,, dělali změnou uhlu a pak vrták pouze více vysunuly v ose vrtáku , kdežto na tom mém přípravku se vrták nevysune ale .

V této souvislosti mne napadlo udělat malý exkurz do teorie a praxe obyčejných vrtáků a jejich broušení, . Condor - přípravek pro broušní vrtáků o průměru 3- mm. PŘÍPRAVEK NA OSTŘENÍ BROUŠENÍ VRTÁKŮ 5-ÚHLŮ CONDOR GERMANY. Dodací lhůta je 4-pracovních dnů na náš sklad. Jedná se o standartní dodací lhůtu, v případě delšího dodání bude upřesněna po objednávce.


Pro upřesnění lhůty před objednáním kontaktujte prodejce pomocí chatu vpravo dole. Beta,Knipex,stahováky, přípravky ,oprava závtů e-shop nářadí,kompresory,rozvody stlačeného vzduchu,rychlospojky, nábytek. Použití s dvoukotoučovou bruskou. P - Brusný přípravek na broušení vrtáků. S přípravkem nabrousí vrták každý.


Do otvorů můžeme vložit vždy jeden vrták dle průměru broušeného vrtáku. Spustíme vrtačku a lehkým tlakem brousíme. Po chvíli pootočíme vrták o 1stupňů a nabrousíme druhou vrtací plošku.


TORMEK - DBS-přípravek na broušení vrtáků - mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.