Pracovní deska egger cena

Pracovní desky - Egger , Kronospan. EGGER zádové desky k pracovním deskám EGGER jsou dodávány v identických dekorech a strukturách jako pracovní desky EGGER. Zádové desky jsou laminované dřevotřískové desky, s oboustranným dekorem.


Uvedené ceny jsou maloobchodní bez DPH. Pro stolaře, stálé zákazníky nebo při větším odběru poskytujeme výrazné slevy a rabaty.

Díky odolnému laminátu je lze výborně využít pro pracovní plochy, např. Kromě pracovních desek s postformingovou hranou dodává firma EGGER také moderní verzi s rovnými hranami. POSTFORMING - PRACOVNÍ DESKY EGGER. EUROFORM – kolekce ZOOM. HG - vysoký lesk skladová.


Správný výběr pracovní desky v nové nebo rekonstruované kuchyni je tedy nutným předpokladem, aby vznikla opravdová „kuchyň snů“. Trendem při řešení prostoru mezi pracovní .

Základní prodejní cena od ks. Při práci s kompakty prosíme zohledněte pokyny výrobce, které se věnují použití, zpracování a skladování EGGER kompaktních desek. EGGER Kompaktní desky Flammex (CGF) Euroclass B. Vždy vidíte aktuální ceny. Produkty jsou online objednávkou ihned zarezervovány. Možnost objednání všech dekorů s dodáním obvykle do dnů.


Přehled dekorů v katalogu Egger. Katalog pracovních desek EGGER. U volby pracovní desky vidíte příplatek za délku nebo tloušťku desky. Tloušťka desky je mm. K pracovní desce je přiložena hrana v identickém dekoru.


Navíc pracovní desky za trvale nejnižší ceny. Cena bez DPH Cena s DPH Jedn. SKU, položka, skla jednotka, cena bez DPH, zakoupit. Roh 135st PD bezova pri.

EN 3a HPL dle EN 438. OSB deska s rovnou hranou, nebroušená.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.