Pivomat

Zhruba před rokem zřídil Martin Povýšil v Uhřínovicích, malé obci na Jihlavsku, malý pivovárek. Ten je na budově obecního kulturního domu. Podnikatel tvrdí, že se mu sbíhají pozitivní ohlasy z celého světa.


Jak vás napadlo zřídit na tomto téměř opuštěném místě pivomat ? Bydlíme v osadě Nový Svět, která spadá pod Český Rudolec a ten leží v nadmořské výšce 6metrů. Když cyklisté nějaký z kopců vyšlápli, tak u nás před domem polehali na louku a bylo slyšet, jak by si .

Nový protikuřácký zákon, který nabude platnosti 31. Novela zákona totiž ruší existenci automatů na alkohol. V Uhřínovicích na Jihlavsku končí místní rarita – pivomat.


Pivomaty Integra : celonerezové provedení. Samoobslužný výčep s mincovníkem je určen pro ty, kteří se nemohou nebo se . Příklad: “ Rozhodl jsem se dovést pivomat k dokonalosti. Pro kontrolu plnoletosti jsme pořídili čtečku průkazů a pro milovníky zlatavého moku přidali k dosavadnímu ležáku ještě jeden kohout na nefiltrovanou desítku.


Povýšení mlékomatu na vyšší level.

Místní kuriozita je zabudovaná na uhřínovickém kulturním domě a funguje už roky. Do konce května si zde kolemjdoucí mohli natočit pivo Ruprenz, které sám Martin Povýšil vyrábí ve svém malém pivovaře. Ten byl však pro neshody s majitelem . Klubový samoobslužný výčep na nápoje bez kontroly plnoletosti. Nerezové provedení s integrovaným odkapem pro vestavbu do stěny nebo příčky.


Už nemusíte čekat, až otevře vaše hospůdka! Existuje pivomat , který bude připraven hodin denně. Zatím jediný stojí v Praze na vysokoškolských kolejích, ale do konce března jich bude v Praze a Středočeském kraji dvacet, do roka až stovka. Náruživým pijanům tedy svitla naděje, že se budou moci . Kvůli vychlazenému půllitru zlatavého moku jsou schopni vymyslet neuvěřitelné věci. Jako například Martin Povýšil z malé vesnice Uhřínovice na Jihlavsku.


Ten totiž nechal před dvěma lety na budově kulturáku postavit unikátní pivomat ! Ověřování věku - systém automatického ověřování věkové hranice. Uplatnění v automatech na alkohol, cigarety, vstupních turniketech apod. See what people are saying and join the conversation.


Výroba a prodej stolních a mincovních samoobslužných výčepů. Píše o tom server iDNES.

Praha - Kromě Coca-coly či bagety si budou moci Češi brzy koupit v automatu i pivo. Jde o světový unikát, první se ho chytil Prazdroj. Pivo lze nyní v ČR koupit ve speciálních prodejních automatech.


Autorizace před provedením platby za pomoci OP nebo cestovního pasu garantuje prodej pouze osobám starším let. Stejný způsob ověřování dokladů používá při identifikaci osob i policie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.