Set fiskars 4 ks 1x rýč + 2x hrábě + 1x násada

Nářadí čtyř kusů v setu. Rýč , hrábě univerzální, švédské hrábě střední na listí, násada solid. Všechny tři kusy nářadí lze nasadit na univerzální násadu Fiskars solid.


Zahradní nářadí Fiskars a domácí potřeby Fiskars v akčních setech = špičková kvalita, akční cena. Vybírejte si zahradní nářadí Fiskars a domácí potřeby Fiskars v akčních sadách na fiskars-shop.

Nejprodávanější produkty. Set obsahuje vše důležité pro celoroční údržbu zahrady. Sekera, rýč , hrábě , zahradn. Bohužel se nám nepodařilo najít produkt Hrábě husté. Cena produktu bez dopravy.


Výhodná sada nářadí Fiskars za 94- Kč! Sada obsahuje 1x univerzální násadu Quikfit, 1x špičatý rýč Fiskars Soli 1x švédské střední hrábě na listí Fiskars a 1x univerzální hrábě Fiskars.

Pro podzimní úklid zahrady ideální pomocník! FISKARS -SHOP - široký sortiment Fiskars za nejlepší ceny SKLADEM! SET Fiskars rýč , hrábě univerzální, hrábě na listí střední, násada Fiskars. Skladová pozice: SK1-B2-P4. Kategória KUCHYNSKÉ SPOTREBIČE - Logá a popisy sa pripravujú.


Category KITCHEN APPLIANCES - The description is being prepared. Nějaká moc velká ergonomie se tam vymýšlet nedá. Rýč je kus plechu na násadě. Když to nějak geniálně zakřivíte, bude se s tím blbě dělat. Koupil jsem nerezový rýč čína v hypermarketu, za dva roky se mi zlomil - probroušené sváry násady.


Svařil jsem ho a jedeme . Jedná se o bezúdržbový plastový domek od předního výrobce Keter. Potřebujete dostatečný prostor pro uložení všech věcí na zahradě? Domky Keter představují skvělé a inteligentní řešení úložného prostoru.


Tenkostěnná násada vyrobena z tvrzeného hliníku s praktickým otvorem pro zavěšení na stěnu. Použitelná se třemi různými nástavci: hrábě na listí .

Násada krátká , Univerzální adaptér ,DĚTSKÉ NÁŘADÍ My First Fiskars Displej s dětským nářadím 1x displej 8x box set 10x lopatka 10x rýč 10x hrábě 10x koště . TV vysílání a Timeshift, 2x HDMI, 1x USB. DÁREK tekutý prací prostředek. KS 1GW, objem l, programy bez horkého vzduchu, en. Set je zložený z troch kusov náradia. Rýľ, univerzálne hrable, hrable na lístie stredné a násady.


Nástroj je veľmi ľahká a práca s nimi je veľmi pohodlná. Násada je univerzálná a má otvor pre zavesenie na stenu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.