Tigo eet

Upgrade také přepíše sestavu . Při využití periferií jako jsou bankovní tiskárny, snímače čárových kódů, dotykové monitory lze z jakéhokoliv počítače vytvořit plnohodnotnou registrační pokladnu. Pro provozovny bez požadavku na skladovou evidenci lze zadávat výrobky a provádět změny ceny přímo v . Zároveň lze připojit další zařízení – tiskárnu paragonu, kuchyňskou tiskárnu, obchodní váhy, skenery, zákaznický displej apod. Set obsahuje tablet s nabíjecím stojanem, tiskárnu účtene a SW TiGo.

Součástí sestavy je USB flash disk a náhradní baterie. V současné době je dodáváno SW řešení společnosti SEPsystem pod názvem TiGO. Instalace pro zákazníka je jednoduchá a přehledná, pomocí USB flash disku si je sám schopen nainstalovat free verzi SW řešení a vyzkoušet si práci s tímto produktem.


Zveme Vás na předváděcí akci ve středu 5. Předvedeme: pokladny, pokladní systémy, dotykový pokladní software pro EET. SEP system added an event. Chcete se dozvědět více informací o EET (elektronické evidenci tržeb)?

TiGo pracuje zcela samostatně, . Systém lze kdykoli a velmi jednoduše rozšířit o skladovou evidenci. Elo Touch mobilní řešení pro prodej a použití s novým zákonem o elektronické evidenci tržeb. Automatiek Tigo in Zaltbommel. Lees recensies van gasten, bekijk de beoordeling, adresgegevens, routebeschrijving en restaurants in de buurt. Ceník pokladen EET pro restaurace.


PC DELL OS WinPRO, tisk. Tablet 10“, OS Win1 tisk. Kompaktní PC Bravo, OS . ELO EET Set je ideální mobilní . Qutedurioritxejiafunnurmuri. Súčasťou zostavy je USB flash disk a náhradné batérie. Reviews, prijzen en winkels vergelijken voor de LabelEetkamerstoel Tigo Grijs eetkamerstoel.


De LabelEetkamerstoel Tigo Grijs is al verkrijgb. JIKA TIGO nábytkové umyvadlo 600x370mm s otvorem pro baterii, bílá TECHNICKÉ PARAMETRY: Šířka: 6mm Hloubka: 3mm Výška: 1mm Barva: bílá - otvor pro baterii vpravo - s přepadem b. Dřezovou baterii nabízíme mj.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.