Platové tabulky 2017

V platové tabulce lze na základě platové třídy a platové stupně zjistit na jaký základní plat by jste měli jako státní zaměstnanec nárok. Níže naleznete platové tabulky platné od 1. Shrnujeme všechny tarify pro zdravotníky, úředníky, učitele, policisty. Mzdové tabulky pro podnikatelský sektor naleznete ZDE.


Platové tabulky a katalog. Poté, co v polovině letošního roku dostali přidáno nejhůře .

Návrh nařízení vlády, kterým se mění nařízení vlády č. Ve Sbírce zákonů vydáno jako nařízení vlády č. Schváleným nařízením vlády všem . Nové tarifní tabulky pro příslušníky bezpečnostních sborů s účinností od 1. Není tomu dlouho, kdy jsme uveřejnili článek o změnách v platových tabulkách ve veřejném sektoru. Další změna nastane s platností od 1. Zatím poslední změna nastala s platností od 1. Současně došlo k přečíslování ostatních platových tabulek.

Abychom přispěli ke zmírnění zmatků, přinášíme kompletní platové . Ve vymezených ustanoveních je vláda nařízením oprávněna konkretizovat podmínky při poskytování některých složek platu. Jinou formou nelze platové podmínky upravovat. Personalista vám přináší dokument . Vláda ČR schválila dne 25.


Stupnice platových tarifů státním zaměstnancům, kteří jsou lékaři orgánu sociálního zabezpečení a lékaři orgánu ochrany veřejného zdraví. Tímto postupem došlo ke sjednocení platových tarifů lékařů – tabulka je tedy stejná jako v příloze č. V § odstavec včetně poznámky pod čarou č. Zaměstnavatel může zaměstnance výjimečně zařadit do platové třídy, pro kterou. Jejich platové tarify se tak zvyšují o. Do které platové třídy bude zařazeno vaše povolání a jak to bude s penězi? Každému státnímu zaměstnanci přísluší platový tarif podle jeho zařazení do platové třídy a platového stupně. Výši těchto tarifů a dále zejména katalog správních činností a jejich zařazení do jednotlivých platových tříd vláda pro státní zaměstnance stanovila jednotlivými nařízeními (viz níže soubor ke stažení).


Učitelům v regionálním školství se platy zvýší o procent. V níže uvedených tabulkách zjistíte výši tohoto zvýšení platů. Kabinet v pondělí rovněž schválil návrh . Zdravotníkům ve státním sektoru se dnem 1. Pracovníci ŠJ a stanovení jejich platů.

Při stanovení platů personálu školních jídelen se kromě výše úvazků musí přihlížet k mnoha dalším okolnostem. Přečtete si k tomu obsáhlý .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.