Nová lednice nechladí

Pokud nechladí lednice a mrazák se vychladí na -20C pak není závada v uniklém chladivu. Kdyby uniklo chladivo tak by naopak spíš mohla jít trochu lednice , ale mrazák by absolutně nestíhal chladit. Pravděpodobně by se mohlo jednat o lednici s přepínacím ventilem.


Nebo někde v termostatu, kdy . Po odmrazení, už lednice nezapnula, mrazák šel.

O nic nešlo, chtěli jsme novou lednici s mrazákem, tak tu starou lednici , přestěhoval ven, trochu s ní zahrkal a nechal stát na zápraží. Důležité je , lednici nechat stát do dalšího dne, aby se ustálila. Pokud kompresor běží a lednice nechladí , je něco špatně, třeba únik chladiva.


Servisák říkal, že to má tenhle týden 2. Tak to bylo bez chladiva. Gorenje s touto závadou. Teď v zimě nám začala zlobit - nechladí , takže potraviny v mrazáku povolují.


Dometic nám po zimě přstala chladit, přitom ale mrazák pracuje normálně.

Jedná se o typ s odděleným mrazákem - ta větší, s dvěma dvírky. Karavan - Diskuzní fóruLednice Thetford. Test: TEST: Některé chladničky nechladí ani nemrazí - Nezávislé. Týdenní upozornění na nové články a každý měsíc zpravodaj se zajímavostmi pro spotřebitele.


Od odběru informací se můžete kdykoli odhlásit. Před týdnem nám začala páchnout lednice. Prošli jsme ji skrz nasktz, a našli jeden zralý sýr Smích , který jsme vyhodili.


Slyšel jsem o tom, že když praskne trubice vodící chladící kapalinu, doprovází to také zápach. Poradíte prosím jak odhalit jestli se jedná o závadu nebo o . Proto chladí neustále, až v ní vzniká námraza. Nejspíš rozbitý termostat, popř. Opravu neodkládejte, protože porucha se brzy změní ve stav, kdy lednice nestartuje a vyteče.


Pokud jste si hráli s termostatem, možná bude stačit nastavit jej tak, aby vypínal dřív, tedy už při vyšší teplotě. Na to se ptejte v servisu chladniček. Pokud tedy kompresor stále běží a chladnička není přemrzlá zřejmě moc nechladí , takže chybu bych hledal v okruhu chlazení nikoli v el.


Zkuste toho servisáka, ale myslím že vám řekne to samé.

Nova lednice -mohu hned pouzivat? Mile zkusenejsi hospodyne, mam na vas prosbu - zitra mi privezou novou lednicku. Tu starou budu davat spolubydlici. Myslite ze lednice zacne chladit hned po zapojeni nebo ma nejaky cas na,, rozbehnuti,,.


Resim kam s potravinami, jesli je nechat na chvili jeste v te . Nic koupili jsme novou lednici s no frostem a perfektní, ale to si asi poradit nepotřebovala co :roll:. Mrazák mrazí, lednice nechladí , kompresor jede stále. Dobrý den, u jinak výborné jednokompresorové ledničky Elektrolux s mrazákem dole mi přestala chladit chladnička, v mrazáku je naopak až-4 kompresor jede stále. Kolečko termostatu situaci v chladničce nemění, pouze zrychluje mrznutí v mrazáku.


Z aktuální nabídky inzerátů v kategorii Lednice bazar v Praze na Sbazar. Pakliže je teplé žebrování a lednice přesto nechladí , je to velmi špatné, oběh v lednici je pravděpodobně ucpán vnitřní korozí nebo nečistotou a tak je. Ten ventil ti to pošle vždy jen do jednoho okruhu, nechladí lednice a mrazák najednou.


Ventil řídí termostaty,nebo deska a PTC sondy. Poptávka: oprava lednice Liebherr, nechladí , mrazák funguje - již před vámi poptával zákazník na AAApoptávka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.