Sanitářka v lékárně praha

Jednoduchá odpověď přes Indeed. Zobrazit všechny nabídky práce: Nemocnice Na Homolce - Nabídky práce: Praha 5 . Jedličkův ústav a Mateřská škola a Základní škola a Střední škola Praha -Vyšehrad Plný úvazek. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Najdi si zaměstnáni a volná místa na vyhledávači práce Careerjet.

Aktuální nabídka práce a volná místa pro pozici sanitář v lékárně , dostupné na Úřadu práce České republiky. HPP Volné místo sanitář , sanitářka (nzp) pro lokalitu Praha. Sanitář , sanitářka (NZP).


Hledáte-li zaměstnání v podobném pracovním oboru nebo hledáte-li nabídku práce ve městě Praha můžete pokračovat hledáním práce v dané kategorii nebo si . V našich lékárnách se orientujeme na odborné a kvalitní služby, které poskytuje školený personál. Nezaměňujeme předepsané léky. Jsme česká společnost provozující menší síť lékáren v Praze , Kralupech nad Vltavou a na Severní Moravě.


Hledám práci, nabízím práci v lékárně.

TETA drogerie ( Solvent ČR s.r.o.). Datum vystaveníkončí za dny. Práce v ČR - sanitářka v lékárně , inzerce.


Do nově vznikající lékarny v Brně Střed hledáme zaměstnance na pozice vedoucí Magistry , magistry , laborantky a sanitářky požadujeme praxi v oboru znalost práce na PC. První kontakt osobně, telefonicky nebo e-mailem Bližší info na lékárně a dohodou Nabízíme: stravenky, týdnů dovolené, event. Požadavky: SŠ vzdělání s maturitou nejlépe zdravotního zaměření, předchozí praxe v lékárně vítána, nutná znalost práce na PC, řidičský průkaz sk.


B, pracovitost, učenlivost, samostatnost, spolehlivost, zakázky hlavně v okrese Teplice (Ústecký kraj, Praha ), přijímací pracoviště zatím v rekonstr . Zároveň jsem si rozšířila vzdělání a při zaměstnání vystudovala magisterský obor Sociální pedagogika . Klikněte pro nabídky práce na pozici sanitář. Nemocnica s poliklinikou Dunajská Streda, Trnavský kraj. Požadované vzdělání: střední odborné (vyučen).


Třísměnný provoz, úvazek:. Volných pracovních míst: 2. Poznámka: První kontakt:, Veselý Daniel, tel. Pracoviště: Oblastní nemocnice kolín, a. V naší lékárenské skupině Pilulka pracuje v současné době několik desítek pracovníků a neustále se rozrůstáme.

Každý měsíc naše řady rozšíří několik nových kolegů. Pokud Vás oslovuje to, co děláme, budeme rádi, pokud se nám přidáte. Děkujeme a těšíme se na kontakt s Vámi.


Do obchodního oddělení lékáren na polikliniku Malešice hledáme . Kontakt: Vrchní sestra Bc. Koukni tady pro porovnání možností sanitáře a ošetřovatele. Dobrý den, jsem absolventkou SŠ ekonomické, poté VOŠZ obor diplomovaný farmaceutický asistent (semestr) - nedokončeno. V současné době hledám zaměstnání nejlépe v LÉKÁRNĚ nebo popř. Vedoucí lékárník sanitář - Praha 3. Co Vám můžeme nabídnout?


Lékárna se nachází v prostorách zavedeného zdravotnického centra s vysokou úrovní odbornosti, včetně moderní inovativní terapie. Nabízíme Vám tedy možnost široké odborné spolupráce s lékaři, uplatnění při magistraliter přípravě a klasické práci lékárníka . Kvalifikační předpoklady: řádně ukončené. Pro získání měsičního platu ve vašem regionu vyplňte dotazník.


Odbornou způsobilost zdravotnických pracovníků a kvalifikační předpoklady upravují další speciální zákony. Vyhláška pak upřesňuje konkrétní činnosti ( náplně práce) jednotlivých zaměstnanců. Mezi odborné pracovníky lékárny patří lékárník, farmaceutický asistent a sanitář. Jejich náplň práce je rozdělena dle jejich .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.