Logická hra

Lonely Escape je zaujímavá logická adventúra, v ktorej sa budete musieť dostať z blízkosti zámku, kde ste ostali uväznený. Aby sa vám to podarilo, vhodne využite všetky predmety, ktoré v okolí nájdete. Vzhledem k tomu, že vychází opakovaně, byť pod různými názvy, není třeba se obávat experimentů.


Ingenious je zkrátka založen na osvědčeném a tisícovkami hráčů prověřeném mechanismu. Superhry a hry online zdarma pro všechny hráče i hráčky.

Také si rádi lámete hlavičky nad řešením nesnadno řešitelných úkolů? Zkoušíte přijít na kloub záhadným hlavolamům nebo se pokoušíte pokořit logické hry ? Pro všechny děti, které milují výzvy v podobě hádanky, hlavolamu nebo logické hry , jsme do Agátina světa vybrali ty nejlepší kousky. pédie, slobodnej encyklopédie. Prejsť na: navigácia, hľadanie. Logické a hlavolamové hry, které . Hrát online Mosty, logická hra , známá také jako Hashiwokakero.


Zábavná logická hra pro hráče.

Uspořádejte čerpací stanici dle požadovaného zadání. Se světly a zrcadly se dají dělat skutečná kouzla. Na trh vstoupila nová logická hra Smart Matches od českých vývojářů z Charity Apps.


Hra slouží k trénování kombinatoriky a představivosti, má ale i další unikátní rozměr. Stažením automaticky putuje příspěvek Lékařům bez hranic, kteří v současné složité mezinárodní situaci pomoc rozhodně vítají. Fish Fillets - Kvalitní česká logická hra - Softwarový portál obsahující nejrozsáhlejší katalog freeware a shareware programů a aplikací ke stažení zdarma. Blocks - logická flash hra online - Antonín Kaška, hry online. Rád bych se zeptal, zda si někdo nevzpomene na název staré logické hry , kde se používali různé věci (lano, svíčka, kladka, atd.) k tomu, aby se dostal tuším kuličku z místa A do místa B. Inzerát Hlavolam - logická hra Tučňáci na ledu v okrese Mělník, cena 4Kč, od nekupsito na Sbazar.


Metro, víceúrovňová logická hra SMART. Staňte se staviteli metra v osmi světových městech. V každém z nich vás čeká náročných úkolů. Dokážete přestavět trasy metra v každém z měst tak, aby vlaky projížděly ve správném pořadí všemi stanic. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Dopravní špička je výborná logická hra , ve které se procvičuje logické myšlení. Kakuro je hra podobná sudoku či klasické křížovce, která spočívá v doplňování čísel do prázdných políček.

Do dané části řádku či sloupce je třeba doplnit různá (tj. neopakující se) čísla až tak, aby jejich součet vždy odpovídal číslu zadanému vlevo od této části řádku (resp. nad touto částí sloupce). Máte pocit, že jste všechny zajímavé logické hry už viděli? Tak se podívejte do našeho výběru nejlepších logických her! Vícejazyčný online slovník. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, slovenštiny a naopak.


Série Portal a především její druhý díl stále patří mezi jedny z nejlepších logických her, ovšem na Portal již fanoušci bez úspěchu několik let čekají a zatím to nevypadá, že by Valve hru plánovalo. Velké Británii vyvíjí nezávislé studio. Táto práca sa zaoberá globálnou deformáciou 3D geometrie a jej využitím v logickej hre.


Cieľom je preskúmať rôzne metódy pre deformáciu geometrie v reálnom čase, zvážiť ich použiteľnosť v kontexte počítačovej hry a vyriešiť špecifické problémy, ktoré vyvstávajú pri vývoji takejto hry. Získané znalosti sú následne použité .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.