Pražská energetika poruchy

PRE je tradičním a spolehlivým dodavatelem elektrické energie na území celé České republiky. Pokud jste zaznamenali výpadek elektřiny, může se jednat o plánované vypínání sítě, ke kterému dochází z důvodu pravidelné kontroly a údržby energetického zařízení. V případě, že se výpadek vyskytl jinde nežli v uvedených lokalitách, informujte nás prosím na hlášení poruchy. Volejte, pokud došlo k výpadku dodávky elektřiny, chcete informace o obnově dodávek, nefunguje vám elektroměr či HDO apod.


Volání je zpoplatněno dle ceníku Vašeho poskytovatele telefonních služeb.

Provozovatel distribuční soustavy na území hlavního města Prahy a města Roztoky. Výpadek elektřiny v neděli odpoledne přerušil dodávky v části pražského Žižkova , bez proudu jsou tisíce lidí. Pražští energetici zprovoznili novou telefonní linku pro případy poruch v dodávce elektřiny. Důležité informace a krizové linky.


Elektrický proud - poruchy dodávky. Tento web používá k poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním a používáním souborů cookies.

Více o ochraně osobních údajů. Pracoviště nepřetržitě přijímá hlášení poruch v dodávce . Poruchová linka - poruchy v distribuční síti : PRE distribuce, a. Několik městských částí Prahy se v pondělí před polednem ocitlo bez proudu, problémy měla také hromadná doprava. Momentálně evidujeme poruchu v oblasti Praha.


Poruchy v dodávkách vody na veřejné části vodovodu. Při nahlašování poruch veřejného . Pražské vodovody a kanalizace. Poskytujeme širokou nabídku nadstavbových energetických služeb (instalace tepelných čerpadel, kondenzačních plynových kotlů, servis osvětlení, instalace fotovoltaických elektráren apod.). Ve vašem domě či okolí jste ucítili plyn, přestal se točit plynoměr a nehoří Vám plynové spotřebiče, objevili jste poruchu na plynovém zařízení – pak se musíte . Veřejné osvětlení, semafory - poruchy.


Ke Kablu 97 Praha tel. U Plynárny 50 Praha tel. Adresa Praha – Nové Město. Do týdnů dostanete odpověďDo týdnů dostanete odpověď.

Obchodním rejstříku zapsanou též oficiální zkratku PRE, a. Praze, včetně provozu dispečinku hlášení poruch. PRE), mohou k využívat lidé, které potkala porucha v dodávce elektřiny, na území hlavního města Prahy a města Roztoky. Zájemci se zde dozvědí informace o plánovaném vypínání, o průběhu obnovy dodávky elektřiny, . V hlášení je nutné uvést.


Pokud je to možné, zjistěte před nahlášením poruchy , zda se přerušení dodávky elektřiny týká více odběratelů (sousední byt, sousední objekt). Vážení odběratelé, z důvodu . Nahlášená porucha bude opravena nejpozději následující pracovní den. Vyproštění osob bude provedeno v nejkratší možné době.


TK) - Nestandardní dodávka proudu z energetické sítě byla podle Dopravního podniku hlavního města Prahy prvořadou příčinou sobotního přerušení provozu všech linek metra, řekl dnes ČTK dopravní ředitel Petr Blažek. Elektřina - poruchová linka: PRE distribuce, a. Plyn - poruchová linka: RWE GasNet, s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.