Potápěčský počítač bazar

Plavecké brýle Antvers eMMe junior Kč , Jihlava Plavecké brýle Antvers eMMe junior V růžovočerné barvě s kouřovými skly s antifogovým efektem, nosník. Nabídka nového a použitého vybavení pro potápěče, bazar potápění a freediving. Ultra lehké potápěčské ploutve Subgear s vodicími lištami pro lepší udržení směru síly záběru.


Ploutve mají lehký elastický list,. Prodám potápěčský počítač Uwatec Aladin Pro.

Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. KOMPAKTNÍ POTÁPĚČSKÝ POČÍTAČ S JASNÝM DISPLEJEM A PLNĚ PŘIZPŮSOBITELNÝMI FUNKCEMI. Veřejný bazar potápěčské výstroje, napište nám, když něco chcete prodat či koupit.


Chcete nám poslat nabídku výstroje, kterou již nepotřebujete? Vyplňte formulář a hned tady. Potřebujete potápěčskou výstroj, ale nechcete kupovat novou? Stačí když nám napíšete, a my umístíme Váš inzerát na naše stránky, kde jej budou moci ostatní potápěči najít.


Pro registrované: 9Kč Nápověda.

Bazar Uwatec Aladin Air. Výkup a prodej a online bazar s potápěčským vybavením v Brně. Potápění - prodej potápěčských věcí. Plně grafický maticový (matrix) displej.


Použité vybavení na potápění. Kompas s kompenzací náklonu. Možnost aktualizace softwaru. Včetně interface pro PC či Mac Dobíjecí baterie. Veškeré funkce hodin: budík, duální čas, datum a možnost volby mezi analogovým . K dodání v černé, oranžové a bílé barvy.


Novinkou je Full Black, celý černý. Chromis hodinky pro vaše další dobrodružství nejen pod vodou ale i na souši, elegantní náramkové provedení pro každodenní použití. Nakupte zboží z druhé ruky se zárukou a možností vrácení.


Dekompresní počítač Suunto - Zoop Plnohodnotný potápěčský počítač , který se velmi snadno ovládá a je skvělou volbou pro vaše první ponory. Bude vaším společníkem při zábavě i získávání několikaletých zkušeností, kdy budete využívat jeho komplexní dekompresní funkce v módech Air a. S tímto posláním byla vyvinuta nová řada potápěčských počítačů a měřících přístrojů Aqua Lung.

S pocitem bezpečí a sebevědomí se ponořte za svým dalším podvodním dobrodružstvím s intuitivním a snadno ovladatelným přístrojem, který používá moderní technická řešení. Naše přístroje nabízí užitečné funkce jako např. SUPER OSTRÝ A JASNÝ DISPLAY.


PERFEKTNÍ ERGONOMIE A INTUITIVNÍ OVLÁDÁNÍ. VŠESTRANNÝ MULTIGAS I FREEDIVING. Hodinkové počítače často bojují s předsudkem, že malý displej automaticky znamená špatnou čitelnost údajů.


V tomto ohledu Vás Smart přesvědčí o pravém opaku s dokonale ostrým a . Paket GALILEO Sol obsahuje sondu a měřič tepu plus pripojný USB kabel a infra modul pro kumunikace s pc. Počítač Uwatec GALILEO SoL Komplet. Hadicový počítač ( naprosto přesný digi mano ) renomované americké firmy Atomic Aquatics. OLED displej, všechny funkce, včetně deko stop, pro standardní potápění.


Nabíjení přes USB a nebo ze zdi. Prodej potápěčského vybavení a kurzy potápění. Většina zboží z e-shopu skladem na kamenné prodejně. Zde i možnost vyzkoušení a porovnání. Poradenství jak s výběrem sofistikovaného potápěčské výstroje, tak i potřeb pro běžné šnorchlování.


Za kamaráda nabízím náramkový potápěčský počítač IQ-9ZEN. Nese stopy používání na pouzdře, jinak stav jako nový. Na žádost zašlu více fotek.


Plnobarevný LCD displej, profil ponoru v reálném čase, ukládání obrázkú, mapy potápěčských lokalit, propojení s PC USB kabelem, nabíjení el.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.