Posuvné regály ceník

Na této straně představujeme nový výrobek firmy BISLEY - posuvné regály InnerSpace. Jedná se o velkokapacitní mobilní regály vhodné díky jejich . Pro uložení vašich dokumentů a kancelářských šanonů můžete také využít našich posuvných nebo mobilních regálů. Speciálně pojízdné regály Bisley InnerSpace jsou konstruovány tak, aby zatížení podlahy bylo co nejmenší a mohly se tak instalovat i do vyšších pater kancelářských budov.


Disponují též širokou škálou . Obslužnou uličku si vytvoříte sami tam, kde ji budete potřebovat.

Pojízdné policové regály a archivy nabízejí nejefektivnější využití skladovacích prostor. Pojízdné regály do archivů šetří skladovací prostory a jsou uzamykatelné. U nově budovaných skladů snížíme potřebu prostoru na polovinu a vy ušetříte investiční prostředky.


Specializujeme se na výrobu těžkých pojízdných regálů, lehkého pojízdného zařízení, posuvných regálů a archivních regálů. Našimi častými odběrateli jsou mrazírny, archivy, sklady tyčového materiálu, sklady plechových . Přečtěte si více informací o tom, jak jsme se propracovali k poskytování služeb archivace dokumentů a skartace dokumentů. Náš tým je Vám k dispozici.


V dnešnej dobe človek potrebuje mať vo veciach prehľad a preto vám ponúkame regály rôznych druhov. Posuvné regálové systémy.

Regály na archiváciu, strojárske regály , regály pre školstvo, autoservisy. AMR Regál posuvný Super Car - 37. Regál Super Car se řadí do dětského sektorového nábytku - SUPER CAR systém. Výhodou posuvného regálu je, že si můžete podle potřeby upravit šířku. Regál má variabilní šířku 10 1a 1cm.


Cena produktu bez dopravy. Při zachování stávající archivní kapacity zmenší potřebný archivační prostor na. Díky nim dokážete uložit stejné množství skladovaného materiálu s úsporou míst a nebo o 1 více uloženého materiálu na stejné ploše skladu.


K dispozici jsou posuvné policové a konzolové regály. Volte řešení od Jungheinrich! Cenové nabídky zpracujeme do hodin od vaší poptávky, napište nebo zatelefonujte prosím rozměry vašeho skladu nebo regálové sestavy.


Firma dodává paletové, konzolové a policové regálové systémy jak stabilní, tak v pojízdném ( posuvném ) provedení a dále vjezdové a průjezdové regály , průběžné regály , samonosná skladovací sila a ocelové plošiny. Převážná většina uvedených regálových systémů se vyznačuje tím, že jednotlivé stavebnicové prvky . Mobilní policové regály s práškovou barvou se skládají z mobilních podvozků a samotné regálové nástavby jsou z policového systému UNIMONDIAL. Praktický doplněk každé domácnosti - pojízdný regál nebo box. Vám nabízíme pojízdné regály a boxy různých velikostí.


Mezi další produkty firmy Použité regály CZ: regály policové šroubované, regály policové přestavitelné, regály posuvné Compactus policové, regály posuvné Compactus Office, regály paletové, vícepodlažní regálové konstrukce, regálové skladové plošiny, spádové regály , dopravníkovou techniku. Veltruská společnost Služby, stavby, montáže s.

Skladové regály policové, paletové, vícepodlažní galerie, posuvné regály , konzolové regály. Pro přístup k uložené informaci lze posuvné regálové moduly bez námahy přesunout pomocí ručního kola s řetězovým převodem. Na tyto kovové podvozky lze namontovat nástavbu dle vašich požadavků – výška rámu, rozměr polic a podobně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.