Zapečený rohlík se slaninou a sýrem

Rohlíky rozkrojíme na půlky. Půlky pak namažeme máslem, kečupem, posypeme oreganem, obložíme salámem (poličan, vysočina) a nakonec plátkovým sýrem. Předehřejeme troubu na 1°C a necháme zapéct, aby rohlíčky byly pěkně křupavé a sýr rozteklý. Nejlepší je k zapečeným rohlíkům přikusovat . Pokud jedete s dětmi do velkých supermarketů, vždy se zastavíte u pečivu se slaninou a sýrem ?

A proto jsem se rozhodla upéct rohlíky i doma. Jsou měkkoučké a chutné, my je milujeme! POTŘEBNÉ PŘÍSADY rohlíky (já jsem použila bílé,protože je večeře pro kluky). Eidam POSTUP PŘÍPRAVY na rohlíky položíte plátky slaniny a poklademe sýrem.


C cca minut,jednoduchá a . Postup přípravy receptu. Mezitím rozehřejeme máslo, do nej namačkáme česnek, osolíme trochu a přidáme bazalku.

Timto máslem potřeme rohlíky , pak dáme salám, nastrouhaný sýr a dáme do trouby. Pečeme 5-minut dozlatova a pak už jen jíme a mlaskáme. Uděláme zářezy, ale nedokrojíme. Kdyby se nějaký prořezal, nevadí, alobal to spojí. Salámy a tvrdý sýr najemno nastrouháme, vmícháme měkký sýr a kečup.


Pokud chceme pikantnější chuť, přidáme pár kapek tabasca. Jednotlivé půlky potřeme máslem. Překrojená kolečka šunky poklademe na namazané rohlíky. Hermelín rozkrájíme na malé plátky a na každou polovinu rohlíku dáme jeden až dva plá.


Plech s rohlíky vložíme do předehřáté trouby na 1°C a zapečeme do změknutí náplně - vše ze směsi se spojí dohromady. Podáváme ihned po vytažení z trouby se zeleninovým salátem nebo čerstvou zeleninou. Zhruba na 2g strouhaného sýru , přidáme jednu očištěnou nastrouhanou papriku, mletou papriku dle . Anglické rohlíky jsou ideální jako svačinka, jsou ochucené sýrem a slaninou , proto už je nemusíte ničím mazat.


Bezlepková varianta je krásně nadýchaná, velmi dobrá a pečivo vydrží dlouho čerstvé. Na obrázku je právě bezlepková varianta.

Otočila jsem se k němu a zírala na velký zapečený rohlík se sýrem a slaninou. Navara byla najednou plná té vůně a mně se začaly sbíhat sliny, ačkoliv jsem se před pár hodinami pořádně najedla. Děkuju,“ zamumlala jsem vděčně a zakousla se do té dobroty. Aneb jak zaručeně umlčet ženskou,“ zakřenil se Marvin.


Dnes si s vámi udělám svačinu, které si můžete udělat rychle pří hraní her. Zde mi mužete napsat soukromou zpravu. Zapečené rohlíky se salámem a sýrem recepty, které budete milovat.


Do zapékací mísy vrstvíte chřest, šunku, sýr a znovu – poslední vrstvou je sýr. Zapečete v předehřáté troubě asi minut na 180⁰C. Tento recept je bohatý na bílkoviny (šunka, sýr ), což je výhodné zejména pro ty vás, kteří se snažíte nabrat svalovou hmotu. Pokud nestíháte a máte málo času na přípravu chutné svačiny, tak si ji udělejte den předem nebo si ji udělejte ráno, abyste během. Suroviny, které budeme používat najdete bez problému v každé domácnosti a proto je tento recept ideální například jako rychlá večeře, když zrovna nevíte, co uvařit.


Vyzkoušejte recept a jistě nebudete litovat. Příprava: Brambory oloupeme a uvaříme v osolené vodě. Patizon omyjeme a odřízneme jeho vrchní část (vznikne tím jakási poklička).


Dejte ho zapéct do trouby pod gril na horní rošt. K marinované červené řepě přidejte salátové listy, zlehka promíchejte a podávejte se zapečeným sýrem. Recept nám propůjčila škola vaření Hungry town Ondřeje Slaniny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.