Prodám tlakovou láhev

Ventil je používaný a po autorizovaném servisu. Mám všechny velikosti od 350g do 10KG. Nabízím tlakovou lahev od argonu,obsah na štítku 43L,prázdná, bez tlakové zkoušky. Prodám tlakovou lahev ARGON 50l.


Inzerce - tlakovou lahev , nabídky - prodám , prodej, inzeráty.

Perfektní stav, stáří roku, osobní předání, fotku na vyžádání. Předmět příspěvku: Re: P: prodám tlakovou láhev 7L 300bar. Tlaková bomba Walther 6l 300bar. Příspěvek Napsal: úte 18. Provozní tlak 3bar - tlaková zkouška na 4bar - (MPa).


Jde o nepoužité skladové zásoby. Je to takové to vojenské dvojče. Prohlédněte si podobné aktuální nabídky na Aukru!

Bezpečnostní tabulky Hasicí přístroje Skříně na hasící přístroje Hydranty a hyd. Skříňka na klíč Suchovod Hydrantový box Hadice Spojky, klíče, savice. Požární deky - roušky Těsnící prostředky Havarijní soupravy Chemická světla . Tímto způsobem je minimalizována logistika distribuce naplněných lahví. Proces výroby plynu a plnění lahví je pod pravidelnou kontrolou poskytovatele licence DrinkGAS. Plyn je plněn do tří velikostí lahví s objemem l, . Nejvíce jsou lahve využívány na paintball a ostatní adrenalinové hry.


Stále živým a opakujícím se tématem na Svarfóru je problematika použití sněhových hasících přístrojů jako tlakových lahví na COpro MAG svařování. Pořád dokola se řeší problémy s jakousi stoupací trubkou a podobně. Tento článek by podobným diskusím měl udělat přítrž. Dle stavu na místě úrazu, informací přímého nadřízeného postiženého zaměstnance a dalších zaměstnanců, prováděl postižený zaměstnanec přepouštění Argonu z originální tlakové lahve objemu 20.


Všechno co vás zajímá, totiž . Sháníte TLAKOVOU LÁHEV na kyslík (O2)? Plnění láhví plyny pro svařování: Náplň ARGON 1l n. K láhvi doporučujeme zakoupit plnící adaptér pro větrovky Air Arms, BSA, CZ, Hatsan nebo plnící adaptér pro větrovky s rychlospojkou. Botka není součástí balení, ale doporučujeme ji taktéž dokoupit. Maximální plnící tlak 300bar .

Hmotnost náplně kg Zaslání PB láhve není možné, pouze osobní odběr. Zde prodávám nějaké své věci co se mně za. B: co by se mohli hodit jiným. C: protože se mně doma valí.


LÁHVE JSOU OPĚT SKLADEM ! Výrobcem láhví jsou VÍTKOVICE CYLINDERS a. Láhve jsou určeny pro všechny plyny běžně dostupné na našem trhu. Pro naše potřeby asi nejlépe zvolíme pořízení tlakové lahve s COo objemu litrů, kterou koupíme všude, kde se prodává svařovací technika. Cena nové lahve se pohybuje okolo 3. Kč, výhodnější je zakoupení repasované litrové lahve s CO a to v místě, kde se provádí opravy a plnění hasících přístrojů a COlahví. Nádoba s heliem pro napuštění balónků má velmi jednoduché použití a díky konstrukci je také naprosto zdravotně nezávadná a bezpečná.


Láhev obsahuje foukací trysku pro pohodlné použití. Are you the site owners?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.