Kremrole ze zakysané smetany

Z mouky, tuku a zakysané smetany vypracujte hladké těsto, nejlépe to jde v robotu. Dobrý večer Jano, držím palce, ať se kremrole povedou :) myslím, že těsto můžete bez obav zamrazit nebo se dají zamrazit i upečené kremrolky bez sněhu :) to je moc hezké, jaké máte s kremrolemi plány na dobročinné . Na kremrole nepoužívám listové těsto, příliš se drobí a má tendenci ztvrdnout. Jinak ale proti listovému těstu nic nemám, pokud je domácí a připravené z másla, je to delikatesa.


Nicméně na kremrole se mi osvědčilo těsto z mouky, tuku a zakysané smetany.

Jeho příprava je velmi rychlá a jednoduchá a kremrolky jsou z . Zpracujeme těsto a dáme do lednice na hodinu odpočinout. Vyválíme plát silný asi mm a jestli- že máme . Recept si zatím oblíbilo kuchařů. Já tam mám pravého autora uvedeného, a toho muže jen těšit, že i ostatní dělá jeho recept radost.


Kremrole potřeme rozšlehaným vejcem . Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami.

POTŘEBNÉ PŘÍSADY 370g hladké mouky, 280g másla, 1x zakysaná smetana, na potření vejce, na sníh bílky a cukr ( množství viz níže) POSTUP PŘÍPRAVY Z mouky, másla a zakysané smetany zpracujeme na vále těsto- nechejte ho chvilku. Uvidíte – ani rakvičky, ani kremrole nejsou vůbec žádná věda. Dobré jsou ale i podle tohoto receptu: 2g másla, 3g hladké mouky, kelímek zakysané smetany , vejce na potření.


Proužky těsta začneme pomalu namotávat na trubičky od konce tak, že se omotané kraje těsta překrývají. Dnes už jsou k mání běžně i ty větší, ale na mini kremrolky už jsem si tak zvykla, že u nich hodlám zůstat i do budoucna. Na bílkový krém budete potřebovat.


Těsto: dkg hladké mouky. V prvé řadě musíme podotknout, že kremrole se motají na speciální . Jestliže se těsto špatně . Letos jsme si našla na MMB nějaký recept na kremrole ze zakysané smetany , ale nevím, úplně se mi nezdá náplň. Ráda bych, aby kremrole s náplní vydržely pár dní a aby ta náplň byla i trošičku nakyslá díky . Rychlé a křehoučké, připravené ze zakysané smetany , mouky a margarínu nebo másla. Naplnit můžete oříšky, povidly,.


Já jsem měla chuť na něco povidlové, tak j. Nakrájíme na tenké proužky , navíjíme na kovové trubičky jako kremrole , potřeme je vejcem a upečeme.

Ze všech surovin vypracujeme těsto, tence vyválíme. KREMROLE : 5g hladké mouky, 2g másla, 2g zakysané smetany , vejce, špetka soli. Vypracujeme těsto a necháme odležet. Slovak RecipesCzech RecipesKInteresting RecipesPatisserieBakeriesCheesecakesPizzasCupcake. Podívejte se na fotografie a hodnocení ostatních kuchařů.


Ituly - upravený recept pro bezlepkovou dietu, vlevo řezy ze zakysané smetany. Při rozvalování polo- žíme na těsto potravinovou fólii. Křehké těsto se většinou vypracovává ze stu- deného másla na vále nebo pracovní ploše.


Aby se toto tučné těsto při zpracování příliš neohřálo . Dort ze zakysané smetany s borůvkami. Gábi díky za to zlato, mimochodem! Ségra zas hlásila, že co se týká mojí budoucí svatby, jsem autonomní jedinec a aspoň po nikom nebudu nic chtít.


PROSTŘENO: Lukáš kremrole upekl až na třetí pokus! Nejvíc se ale Lukáš zapotil během přípravy dezertu, a to nejen kvůli tomu, že jahody naplnil vlastnoručně vyrobenou domácí čokoládou. Jako bonus chtěl hostům.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.