Intervalový časovač

Kompaktní virtuální kouč, který vám spolehlivě kontroluje intenzitu tréninku. Umožní Vám plné soustředění na trénink a podaný výkon. Obsahuje funkce intervalového časovače. Jestliže jste sportovní nadšenci a pro své tréninky využíváte tréninkový systém Tabata, pak by se vám mohla zalíbit tato aplikace.


MMA, fitness, tabata atd.

Tahle věcička je přesně to, co bych od kvalitního a promyšleného intervalového časovače očekával! Pomůcka pro intervalový trénink nebo měření kol. Timer - intervalový časovač.


Jeden nebo dva různé časové intervaly od sekund do minut. Nové ve verzi 2: - nové uživatelské rozhraní - možnost nastavit zvuky na každý interval zvlášť - řečová syntéza textů (název, popis) intervalu pro podporované jazyky. Nový univerzální, jednoduchý a spolehlivý timer ( časovač ) - Libovolný počet intervalů - Opakování jednoho i více intervalů - Pojmenování intervalu a krátký . Full screen color coding makes the minimalistic interface glanceable from afar.

Suitable for all kinds of activities, including: - Boxing round timer - Calisthenics circuit timer - Circuit training - HIIT training - Tabata Permissions: - Internet and Network State: this app is ad- supported and . S GYMBOSSom si dokážete tréninky lépe plánovat a budou výkonnější a konzistentnější. Dodává se s odnímatelnou sponou na opasek, popruh na rameno a je vybaven magnetickou podložku k připojení časové skříňky. Provedení, Hotový modul.


Počet reléových výstupů, 1. Pri nasledujúcom pripojení športových hodiniek Suunto AmbitSport k vášmu účtu na webovej lokalite Movescount sa intervalový časovač synchronizuje s hodinkami. Jakékoliv zautomatizování je příjemné. Mnoho práce a zpřesnění expozic ušetří automatický intervalový časovač.


NOVÝ MODEL intervalového časovače. Automatický režim udržuje opakování prostřednictvím intervalů. LED intervalový časovač vhodný pre kondičné tréningy v telocvični alebo v domácnosti.


Intervalový časovač se pro fotoaparát Canon dá zakoupit v řádu několika tisíc Kč. Běh, box, crossfit, atd. Aktuální nabídka od Sport Mart.


Obchod so zlatou pečaťou Overené . Skladem Osobní odběr zdarma.

Inzerát LEAP intervalovy časovač NOVÝ v hlavním městě Praha, cena 4Kč, od prodejnevyuziteho na Sbazar. GYMBOSS - intervalový časovač dodá Vašemu tréninku pevnou přesně stanovenou strukturu a disciplínu, která povznese Vaše cvičení na vyšší úroveň. Toto jednoduše a intuitivně ovladatelné zařízení Vám zajistí přesné načasování Vámi rozvrhnutých cvičení a tím Vám umožní plně se soustředit na Váš trénink dosahující . Preklad „programovateľný intervalový časovač “ zo slovenčiny do angličtiny.


Rýchly a korektný preklad slov a fráz v online prekladovom slovníku na Webslovník. Preložiť slovo „watchdog timer“ z angličtiny do slovenčiny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.