Bona čistič na dřevěné podlahy

Je připraven k okamžitému použití , jednoduše jej nastříkáte na podlahu a setřete mopem. Díky speciálnímu složení nevytváří šmouhy, nezanechává skvrny a přitom účinně odstraňuje . Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství. Dostupnost: ihned k odeslání. Výkonné čistící prostředky vyrobené na vodní bázi, určené k okamžitému použití.


Bona Spray Mop - TOP produkty.

Na rozdíl od univerzálních a víceúčelových čističů a olejových mýdel rychle čistí skvrny a rozlitiny, aniž by . Na rozdiel od univerzálnych a viaceúčelových čističov a olejových mydiel rychlo. Nevyžadujú miešanie alebo riedenie. Obchod overený zákazníkmi. Podrobný popis produktu.


Jednoduché použití, neředí se. Pro podlahy mdlé, poškábané, vykazující známky opotřebení. Bony je určen především pro lakované, olejované a voskované dřevěné podlahy včetně korkových.


Pravidelná údržba je klúčom k dokonalému stavu drevenej podlahy.

Budete-li se řídit našimi podrobnými pokyny pro pravidelnou péči a údržbu podlah, vaše podlaha si uchová krásný . Vzhledem ke speciálnímu složení výrobku je. Koncentrovaný, lehce alkalický čistící přípravek, specifikovaný pro čištění lakovaných dřevěných, korkových, voskovaných a olejových podlah. V současné době je na trhu ucelený systém na ošetření lakovaných dřevěných podlah v interiéru - Čistící prostředky na dřevěné podlahy Bona. I DŘEVĚNÁ PODLAHA MŮŽE STÁRNOUT DO KRÁSY, a to díky . Internetový obchod OBCHOD NISA nabízí široký sortiment obalové techniky, ochranných pracovních pomůcek, kancelářské techniky, drogerie, herního sortimentu v čele s POKEROVÝM zbožím a produkty společnosti BONA a VERTUM. Složení čističe, jež na podlahách nezanechává žádné stopy, chrání vaše investice do dřevěných podlah a zajistí, aby vaše podlahy vydržely po generace.


K samostatnému zakoupení nabízíme ZDARMA 4l čističe pro. Přípravek je připraven k okamžitému použití v láhvi s mech. Náplň lze doplnit Čističem na . Osvěžovač podlah slouží k obnovení krásy dřevěné podlahy. Realizujeme pro vás i dřevěné podlahy , dřevěné schody a vinylové podlahy.


Vzorky parket a kalkulace zdarma. PRACOVNÍ POSTUP ČIŠTĚNÍ A ÚDRŽBY DŘEVĚNÉ PODLAHY OŠETŘENÉ VRCHNÍMI LAKY POMOCÍ ČISTÍCÍ SOUPRAVY NA DŘEVĚNÉ PODLAHY. Při čištění podlah běžnými čističi se používá příliš velké množství vody, které dřevěné podlaze škodí. Za více než let zkušeností jsme vyvinuli produkty, které jsou jak pro profesionály, tak pro samotné majitele podlah. BONA Čistič na parkety je vyroben speciálně pro úklid a údržbu lakovaných dřevěných a korkových podlah.


Každá podlaha z přírodních materiálů, ať už má jakýkoliv povrch, potřebuje pro svou běžnou údržbu vhodný čistič, vybraný tak, aby její povrch nepoškodil.

Pokud jste vlastníkem dřevěné nebo korkové lakované . Pokud máte obavy, že povrch vaší dřevěné podlahy časem zajde a nebude pěkný, seznamte se s novinkou z oblasti péče pro čištění lakovaných dřevěných, olejovaných, voskovaných i korkových podlah. Jedná se o výrobek na vodní bázi pro údržbu výše uvedených podlah, které jsou. Tyto materiály nemají schopnost poškrábat nebo poškodit lakovanou podlahu.


On-line prodej podlah a příslušenství. Prostředek je připraven k . Podlahy - terasy - zahradní nábytek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.