Pýcha a předsudek a zombie

Klasický román Jane Austenové o spletitých vztazích milenců z různých sociálních vrstev Anglie 19. Tentokrát se ale odehrává za poněkud jiných okolností, protože Zemi napadla armáda nenasytných zombie. Z Elizabeth Bennet (Lily James) je neohrožená hrdinka, která dokonale ovládá . Adaptace klasického románu Jane Austenové s odvážnou Elizabeth, srdečnou Jane, trochu nesnesitelnou paní Bennetovou, povýšeným panem Darcym. Posláním paní Bennettové je provdat co nejdříve všech pět dcer, posláním pana Bennetta je ochránit je před útoky krvelačných zombie , které .

Pätica mladých a krásnych sestier Bennetových čaká na vydaj. Nebolo by na tom nič nezvyčajné, keby miesto klasických ženských daností neovládali rôzne bojové umenia. Anglii sužují problémy s invazí zombie , což přehlíží paní Bennetová (Sally Phillips), protože chce provdat svých pět dcer. Pan Bennet (Charles Dance) se naopak stará o to, aby jeho dcery uměly bojovat a dokázaly se o sebe postarat.


Elizabeth (Lily James) je neohroženou hrdinkou, která se nebojí pouštět se do bitev se . Nakupujte filmy online ve vašem oblíbeném knihkupectví Martinus. To by ale musel výsledek vypadat úplně jinak než tento snímek.

Rozjezd filmu je trochu pomalejší,ale ve chvíli kdy se objeví první akce,tak se snímek pořádně rozjede. Akce vypadá dobře a herci jsou sympatičtí. Dobová atmosféra vypadá věrně a to samé platí pro kostýmy. Vezměte klasický romantický příběh Elizabeth Bennetové a pana Darcyho vnbsp;Anglii 19. Spisovatel Seth Grahame-Smith zřejmě neshledal klasické dílo od Jane Austenové PÝCHA A PŘEDSUDEK příliš strhující.


Usoudil, že zamotaný vztah dvou milenců bude zajímavější, když se po anglickém venkově bude prohánět armáda nemrtvých zombie. A nebyl by to Hollywoo aby se tuhle šílenou . Hodnotenie filmu, herecké. Pýcha , předsudek a zombie a televízny program.


Blu-ray film Pride and Prejudice and Zombies , Pride and Prejudice and Zombies na Blue-ray. Five sisters in 19th century England must cope with the pressures to marry while protecting themselves from a growing population of zombies. Dnes objednáte, zítra vyzvednete… a můžete začít číst.


Léta diskutovaná parodie na slavný román Pýcha a předsudek byla konečně realizována. Vpád zombií do aristokratické společnosti ale zřejmě nedopadl tak vtipně, jak si diváci přáli. Píše to známý americký server The Hollywood Reporter (THR).

Nabízíme také další filmy na DVD za nízké ceny. Pět dokonale vycvičených sester Bennetových se v Anglii devatenáctého století musí pokusit ochránit se před rostoucí hrozbou zombie , najít si vhodné manžely, utkat se s nepravděpodobnými nápadníky a zachránit zemi dřív, než bude pozdě. Pět sester Bennetových je v tom nejlepším věku na vdávání. Nebýt toho, že se společně se zbytkem Anglie musí bránit chodícím mrtvolám bažícím po mozcích, nejspíš by tomu věnovaly více pozornosti. Avšak ve chvíli, kdy je nedaleké panství pronajato panem Bingleym společně s jeho sestrami a upjatým . Další trailer na Pýchu , předsudek a zombie , další kombinace Jane Austenové, zombíků a MTV videoklipu.


Chvíli se na nás valí romance, chvíli katastrofické drama, chvíli povrchní akční film zaměřený na efekt, ve stylu Resident Evil, a pak to celé zasypou zombie vnitřnosti a spousta digitálních triků, které . Díky seriálu The Walking Dead máme o slušnou zombie zábavu celoročně postaráno, přesto to s ní tu a tam zkouší i nějaký celovečerní film. Odlišit se zasazením děje do devatenáctého století? Ale vážně bylo potřeba míchat horor s Jane Austenovou?


Ověřit dostupnost na prodejnách SKLADEM V E-SHOPU, POSLEDNÍ KUSY. Cena on-line (s DPH): 2Kč. Nejslavnější princezny… Nejslavnější princezny… Kč (běžně Kč).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.