Označení nosnosti regálů

Jak mají být správně označeny regály ve skladu prádla, v archivu, ve sportovním skladu. Jedná se mi o to,jak určit nosnost jednotlivých polic, když je regál vyráběný svépomocí, a kde se dají koupit štítky k označení polic. Bezpečnostní požadavky na regály obsahuje pouze nařízení vlády č. V každém skladu musí být regály označeny pomocí bezpečnostní tabulky nebo samolepky štítky s nosností buňky a počtem buněk ve sloupci, označená nosnost podlahy.


Tyto dva údaje jsou taxativně vymahatelné. Zásady bezpečné manipulace, která nabyla účinnosti k 1.

Materiál: plastová tabulka, samolepicí fólie. Teplotní odolnost: do ºC, do ºC. Skladem více než ks . Skříňka na klíč Suchovod. Tato bezpečnostní tabulka má za úkol bezpečně. Regál , Žebřík, schůdky.


Označení Nosnost Stabilita Svislost vzhledem k výšce. Vodorovnost vzhledem k délce.

Ukotvení Poškození stojen a spojů. Kontrola jednotlivých prvků. Nakonec platí, že rozměry a druh manipulačních jednotek a způsob jejich bezpečného zakládání do regálu musí odpovídat požadavkům uvedeným v průvodní dokumentaci regálu. Manipulační jednotky, materiál . Vybírejte regály podle místa, kde je budete využívat!


Vyčlenili jsme regály vhodné jak do domácnosti, interiérů obchodů, tak do skladů a garáží. Rozměry, druh manipulačních jednotek a způsob jejich bezpečného zakládání do regálu musí odpovídat požadavkům, uvedeným v návodu k regálu. Velmi zásadní pro BOZP ve skladu je dobře viditelné označení podlah, které definuje jejich maximální přípustnou nosnost.


Důvodem je především fakt, že pokud dojde k překročení nosnosti podlahy, může zároveň dojít ke ztrátě stability palet či regálů , nebo dokonce k vytvoření kolejí či prohlubní v podlaze. Nenašli jste požadovaný symbol nebo text? Napište nám vaši představu, značku vám vyrobíme na zakázku.


Nebo použijte náš konfigurátor značení. Nosnost regálové buňky a regálového sloupce musí být vyznačena na viditelném místě, trvanlivě a čitelně a nesmí být překročena. Druh, rozměr a způsob bezpečného zakládání materiálu a. Umístění – označení regálu. Zjištěný stav - nedostatky.


Každý regál musí být označen tabulkou s nosností a počtem buněk ve sloupci, vyznačena musí být z bezpečnostních důvodů nosnost podlahy.

Tabulky značení regálů , skladů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.