Potápěčské hodinky s hloubkoměrem

Potápění je nejen zajímavým koníčkem, ale také skvělý způsob jak se na dovolené odreagovat. Každý správný potápěč však potřebuje pořádné vybavení. Nezapomeňte také na potápěčské hodinky , bez kterých se jistě neobejdete.


Jedná se o hodinky, které mají spoustu speciálních a užitečných funkcí jako je hloubkoměr , . Vyzkoušejte je na vlastní kůži.

Zcela nová řada potápěčských hodinek Suunto D6i Novo je správnou volbou pro ty, kteří. Potápění - luxusní robustní náramkové potápěčské hodinky Timex s hloubkoměrem a teploměrem. Počítač Ratio iDive Deep Avantgarde je určený pokročilejším . Autorizovaný prodejce TIMEX. Prodej a výměny řemínků, opravy. Tomu samozřejmě odpovídá i poněkud vyšší cena.


Pokud vám ale na penězích nesejde, mohla by vás zaujmout ještě dražší varianta Garmin Descent MkCarbon.

Potápění - Hodinky určené k plavání a potápění, Specialista na sportovní hodinky , sporttestery a sportovní elektroniku Garmin, Suunto, Polar a dalších značky. Elementum Aqua jsou hodinky s nadčasovým designem, které představují spojení pečlivého zpracování chronografu s poslední technologií potápěčského. V tomto odvětví, více než v jakémkoli jiném, jde jednuše řečeno o život. Cena produktu bez dopravy.


Potápěčské hodinky jsou specifickým odvětvím sportovních hodinek. Dostupný do dnů Nalezeno v dalších obchodech. Bohužel se nám nepodařilo najít produkt Hodinky s hloubkomerem. Na jejich vývoji spolupracovali profesionální potápěči , a tak jsou naše hodinky bezpečnější, silnější a chytřejší a až je budete potřebovat nejvíce, spolehlivě zafungují.


Potápěči potřebují spolehlivé, dobře dostupné nástroje, a proto Oris přišel s patentovaným hloubkoměrem Oris Aquis Depth Gauge. Casio G-Shock G-Classic GA-110GB-1AER. Doporučuji kapilární hloubkoměr a zalaminované Buhlmanovy tabulky. Kecám, ale po potápění se mi stýská :-) Přepych to ano, navíc dneska v době potápěčských počítačů.


Sice jsem párkrát měl na konzoli nedigitální hloubkoměr , ale to byla spíše výjimka. Hloubkoměr SUUNTO - náramkový model do 70m. Spolehlivý hloubkoměr s indikátorem maximální hloubky ponoru.

Díky mechanickému principu nepotřebuje žádné baterie a díky tomu je jistotou vašich ponorů. Další produkty v kategorii . Nejoblíbenějším typem jsou potom jednoznačně náramkové počítače. Takovéto potápěčské hodinky s hloubkoměrem tak představují velmi důležitou součást výbavy každého potápěče a výrazně zvyšují jeho bezpečnost.


Potápěč při pohledu na potápěčské hodinky snadno zjistí aktuální hloubku i čas strávený pod hladinou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.