Ruské lovecké nože

Ančar vychádza z tureckej šable - yatagan, ostrie noža je mierne naklonené smerom k rukoväti, čepeľ široká, výrazne zakrivená, vhodná pri rozoberaní mäsa. Nôž mohykán, ktorý doslova ohromí svojou mohutnosťou a ktorý vzbudzuje jednoznačný obdiv a rešpekt. Legion BLACK TITANIUM D2.


Nôž Légie je silným a odolným nožom pre zložité úlohy v dizajne legionárskych military nožov Pugio a Gladius. Nôž Drop zdobený ornamentnými prvkami melchiora - neobyčajne krásny a pohodlný pre mnohé úlohy, nôž s výrazným, ručne vyhotoveným ornamentom na čepeli.

Fazan – nôž Bažant - poľovnícka klasika, krásny, elegantný a vhodný pre množstvo úloh, vrátane . V této kategorii naleznete impozantní lovecké nože dovezené přímo z Ruské federace. Lovecké nože slúžia pre potreby lovcov a poľovníkov, ale aj pre tých, ktorí trávia väčšinu svojho času v prírode. Kizlyar, Kizlyar Supreme, Mr. Firma vo svojej produkcii kombinuje ruskú nožiarsku tradíciu so západnými prvkami. Výsledkom sú zaujímavé nože z vysoko kvalitných materiálov, vyrobené pomocou najnovších.


Každý poľovník by mal mať vo svojej výbave kvalitný poľovnícky nôž. Pre všetkých, ktorí trávia čas v prírode a chcú byť pripravení na všetko, ponúkame lovecké nože rôznych kategórií.

Okrem toho tiež u nás nájdete aj potrebné príslušenstvo, sekery, brúsky na nože aj puzdra. NOVINKA V PREDAJI- Ruské lovecké nože známe svojou kvalitnou oceľou , precíznym spracovaním s rukoväťou z kaukazkého orecha za veľmi dobrú cenu. Milan Hanuska, Peter Lehotský, Filip Feelipez Lánik and others like this. Nože byly zhotoveny na přání zákazníka, disponovaly kvalitním zpracováním a vlastním. Nože lovecké od renomovaných světových výrobců, kteří se na výrobu loveckých nožů specializují.


Zejména firmy Muela a Marttiini mají mnohaleté zkušenosti s výrobou mysliveckých a loveckých nožů. V nabídce naleznete nejrůznější typy loveckých nožů. Zavazáky, štíhlé a pevné nože , sloužící k zárazu zvěře. Lovecké damaškové nože z ruské kovárny Klementěva nabízí neuvěřitelný poměr ceny a kvality, resp. Pavlovská Sloboda (dnešní Pavlovo na Oke) proslavila svojí železnou řemeslnou malovýrobou.


Tato oblast byla vždy známa svými kováři a mistry, kteří zde vyráběli chladné . Nůž vhodný pro taktické i lovecké účely. Značka s dlouhodobou tradicí a věhlasem Okské nože , jenž je v Rusku vyhlášená již od carských dob, vstoupila před čtyřmi lety i na český trh. Společnost se specializuje na výrobu lovecký nožů s pevnou čepelí, seker a další lovecké výbavy. Jejím produktem s nejdelší tradicí jsou však právě nože s pevnou čepelí.


V našem sortimentu se dále nachází i řada kuchyňských nožů skutečně špičkových výrobců, jak ze Švýcarska, tak z Německého Solingenu.

Jako jedni z mála v naší zemi prodáváme ruské lovecké nože AIR zlatoust, které vynikají svou robustností a nádherným zpracovaním čepelí. Zboží si můžete prohlédnout či vyzvednout .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.