Špaldová múka cena

Celozrnná múka je mletá z celého zrna. Obsahuje tak okrem bielkovín, sacharidov a tukov aj vlákninu, minerálne látky z klíčkov a vitamíny. Obchod so zlatou pečaťou Overené zákazníkmi. Viac v tejto kategóriiZvyšok z Múka regálu.


Cena je platná pri dodaní do 27. Produkty , ktoré pridáte do svojho košíka sa zobrazia tu.

V súčasnosti je špalda považovaná za zdravšiu alternatívu šľachtené pšenice, s vyšším podielom minerálnych látok a bielkovín. Vhodná pre všetky druhy pečenie, prípravu palaciniek, na zahustenie polievok a. Vyrobená z pšenice potravinárskej špalda Triticum spelta. Múka špaldová tmavá chlebová je určená ako prídavný komponent do chlebového cesta, prípadne posúchov a celozrnných cereálnych výrobkov na obohatenie. Múku z pšenice špalda môžeme nazvať aj múkou našich predkov. Múka si uchováva svoje energetické vlastnosti max.


Kupovaná (ani bio) sa z čerstvo mletou nedá porovnať. A okrem toho dobre uskladnené celé zrno je. V deň závozu do mesta, kam pravidelne vozia mi .

Bio špaldová celozrnná múka. Na predajni: dm drogerie markt. Home Kategórie Články Špaldová múka – dôvodov, prečo ju zaradiť do svojho jedálnička.


Dievčatá, zaujalo ma, že vo svojich príspevkoch často spomínate špaldovú múku. A môžete prihodiť aj skúsenosti s touto múkou. Je zdravšia ako bežná múka ? Ak neobľubujete celozrnnú múku, ale chcete do svojho jedálnička zaradiť niečo nové, vyskúšajte hladkú špaldovú múku. Dvojitá pleva, ktorá vyžaduje dodatočné lúpanie po zbere, chráni zrno pred kontamináciou a vplyvmi vonkajšieho prostredia. Odporúčanie nájdete na obale a určite vám poradia aj priateľky či kolegyne, ktoré s ňou majú dobré skúsenosti a pridajú osvedčené recepty.


Aj Vy by ste radi nahradili vo varení a pečení bielu múku za nejakú zdravšiu alternatívu? Povieme sa o tom v sérii článkoch „Čím nahradiť bielu múku“. Dnes sa pozrieme na dôvodov, prečo zaradiť špaldovú múku do svojho jedálnička:.


Nie je múka ako múka- 1. Aký je rozdiel medzi špaldovou múkou a bielou múkou? BIOMILA Špaldová celozrnná múka hladká BIO 1kg. Naša cena : € s DPH.


Predaj špaldovej múky - Špaldová múka hladká, celozrnná, polohrubá, hrubá 1kg a 5kg. Táto múka je vyrobená zo špaldy, čo je prastarý druh pšenice.

Múku môžete použiť namiesto bežnej pšeničnej múky v mnohých receptoch na pečenie vašich obľúbených múčnikov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.