Prostěradlo 160x220

Hledáte prostěradlo 160x2? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Prodloužená prostěradla 160x2nabízíme v různých barvách.


Oblíbené bílé prostěradlo patří do naší nabídky také. Z materiálů si pak můžete vybrat prodloužené froté prostěradlo 160x2, prodloužené jersey .

Prostěradla všech barev a rozměrů do Vaší ložnice. Vyberte si vhodné prostěradlo bavlněné, froté, mikroplyš nebo mikroflanel v rozměru Vaší matrace. Značková napínací prostěradla DORMISETTE jsou vyrobena z pružné pleteniny Elastic Jersey z kvalitní česané Mako bavlny s přídavkem elastanu. Napínací froté prostěradlo je vyrobeno z kvalitní froté pleteniny. Pletenina je vyrobena z na omak velmi příjemných a jemných česaných přízí.


Guma u napínacích prostěradel je navlečena do tunýlku, což při přetržení gumy umožní její snadnou . Bavlna, Polyester, vrchní smyčka 1 Bavlna Kvalitní české froté vypínací prostěradlo s vyměnitelnou gumou v tunýlku výška.

Prodej ložního povlečení, francouzské povlečení, prostěradla , bytového textilu. Nadměrné velikosti dámské i pánské. Cena vám bude navýšena dle spotřebovaného materiálu. Pokud byste objednávali větší rozměr, tak vám . Mikroflanel, Jersey, oblíbené froté a další materiály. CENA 44- Kč ODPOVĚDĚT NA INZERÁT doposud žádný zájemce 10.


Nabízíme i prostěradla atypická, případně v rozměru dle Vašeho přání. Novinkou je nepropustné prostěradlo froté a nepropustné prostěradlo jersey. Tyto prostěradla mají širokou škálu využití. Klasické bavlněné prostěradlo bílé 160x2cm. Dodáváme pro ubytovací . Inzerát Prodám elastické prostěradlo vel.


Kutná Hora, cena 1Kč, od Miluše na Sbazar. Ke kvalitnímu povlečení je nezbytné kvalitní prostěradlo. Na výšku boku matrace cm.


Složení materiálu : bavlna (kvalitní česaná bavlna), elastan.

Kombinace matracového chrániče a prostěradla. Nepropusná plocha je nejen na lehací části matrace, ale i na bočních stranách. Kratší strany prostěradla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.