Žítkovské bohyně audio download

Vysoko v kopcích Bílých Karpat žily odedávna ženy obdařené výjimečnými schopnostmi. Uměly léčit a pomáhat s kdejakým trápením, uměly poradit v nesnázích a také prý viděly do budoucnosti. Dora Idesová patří k posledním z rodu žítkovských. Jejich umění se však nenaučila, vystudovala etnografii a rozhodla se napsat o nich rozsáhlou vědeckou studii.


Na konci devadesátých let objeví v pardubickém archivu ministerstva vnitra . Vyhnání Gerty mám též přečteno a těším.

Kateřina Tučková - Žítkovské bohyně. Příběh žítkovských bohyní je skutečností inspirovaným příběhem rodu žen, které byly obdařené výjimečnými schopnostmi - uměly léčit a pomáhat s kdejakým trápením, uměly poradit v nesnázích a také prý v. Bezr, Ondřej): AUDIO : Z letního bestselleru Žítkovské bohyně vznikla audiokniha. V srpnu a září knihu ve studiu ADK-Prague . Celá audiokniha ke stažení: Žítkovské bohyně.


Všechna práva vyhrazena. Would Like To Use Your Computing Power. Proto jim místní říkali bohyně a šplhali za nimi .

Download to mp3: . By Svobodný vysílač Archív . Divadelní adaptaci Žítkovských bohyní uvádí Městské divadlo Zlín. Více informací najdete zde. Kniha je dostupná také jako e-book a audiokniha.


Fascinující příběh o ženské duši, magii a zasuté části naší historie. Copyright Ebook Online Publishing. Title : Žítkovské bohyně. ISBN : Page : 4pages.


Nakupujte e-knihy online ve vašem oblíbeném knihkupectví Martinus. Slovensku jedničkou pro svobodné sdílení souborů. Nahrávej, sdílej a stahuj zdarma. Kredit umožní i stahování neomezenou rychlostí.


Pětinásobně vyhrocené emoce. Naprosto přesné, pečlivě propracované historické podklady, etnografická fakta a přístup, ze kterého je k vyprávěnému příběhu cítit pokora. A to ostatní už záleží na tom, jak . Zajímavé čtení, jak bojovali s. Nečetla jsem, poslouchala audio v dokonalém podání Terezy Bebarové a Miroslava Táborského.

Audiokniha Žítkovské bohyně vyšla v pravý čas. A pokud byste chtěli dýchat atmosféru Moravských Kopanic naplno, zajeďte tam. Můžete třeba ze Starého Hrozenkova projít místní naučnou stezkou . CD MP(distribuce Radioservis), celková délka nahrávky je hodin a 32. Kniha Žítkovské bohyně Foto: Marián Vojtek.


Přehrát audio Přehrajte si celý příspěvek. DOWNLOAD READ tkovsk bohyn by Author Kate ina Tu kov,. Book tkovsk bohyn in PDF,EPUB review Prvn setkn s Kate inou.


Skvelý zákaznícky servis, knihomoľské akcie a zľavy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.