Lindor koule

Lindt Lindor koule Kokos 200g. Hodnocení produktu: (Perfektní)recenze. Nádherné světle modré balení Lindor koulí, které je už prověřené několika lety svým stálým.


Tradiční červené balení Lindor koulí, které je už prověřené několika lety svým stálým místem. Lindor čokoládové koule - nejlepší ceny všech výrobků, akce a slevy najdete na AkcniCeny.

Mléčná čokoláda s jemnou kokosovou náplní (). Obsah kakaové sušiny v mléčné čokoládě nejméně. SLOŽENÍ: cukr, rostlinné tuky (kokosový, palmojádrový v různém poměru), kakaové máslo, sušené plnotučné MLÉKO, kakaová hmota, sušené odstředěné MLÉKO, laktóza, MLÉČNÝ tuk, strouhaný kokos (), . Další slevy bonboniér na Kupi. MLÉKO, LAKTÓZA, sušené odstředěné MLÉKO, MLÉČNÝ tuk, drcená jádra LÍSKOVÝCH OŘECHŮ(), emulgátor: SÓJOVÝ lecitin, extrakt z JEČNÉHO sladu, lusk vanilky, aromata. MLÉKO, kakaová hmota, karamel (cukr, kakaové máslo, sušená smetana, jedlá sůl, emulgátor: SOJOVÝ lecitin), laktóza, sušené odstředěné MLÉKO, MLÉČNÝ tuk, emulgátor: SOJOVÝ lecitin, aromata, extrakt z . Cena za ks bez DPH: 14Kč.


Nakupujte vážené čokolády s expresním dodáním.

Nemáte zadanou adresu doručení, abychom vám mohli nákup dovézt, potřebujeme ji znát. Nebaví Vás fronty v supermarketech? Nakupte na Plné Tašce a my Vám nákup přivezeme po Českých Budějovicích a okolí.


Při procesu dokončení objednávky můžete do poznámky pro prodejce zadat Váš vzkaz pro příjemce zcela ZDARMA. Nutričné hodnoty ďalších tisíc potravín. Vlastní jedálniček pre evidenciu energetického príjmu a výdaju. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Cukr, rostlinné tuky (kokosový, palmojádrový v různém poměru), kakaové máslo, kakaová hmota, sušené plnotučné mléko, kousky jader lískových ořechů , sušené odstředěné mléko, laktóza, mléčný tuk, emulgátor: sójový lecitin, extrakt z ječného sladu, aroma.


To pravé, když si chcete dopřát chvilku pro sebe, vychutnat chvíle s přáteli nebo obdarovat své blízké. Obchod ověřený zákazníky. Obsah mléčné sušiny v bílé čokoládě nejméně.


Obsahuje: mléčné koule kg (kusů). Prodej vázaných kytic a netradičních vazeb s možností platby on-line. LINDOR KOULE v prodejnách Tesco, platnost: 7. Doručuje květiny po Praze a ve Středočeském kraji ve velmi krátkém čase.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.