Omega brno pizza

Chuť toho nejlepšího z italské kuchyně, vůně těch nejkvalitnějších surovin a moderní interiér v benátském stylu vám zaručí nezapomenutelný zážitek pro všechny vaše smysly. Ochutnejte denně čerstvé ryby, domácí těstoviny a pizzu z tradiční . V nabídce nyní i těstoviny. Naše rozvozové automobily pro Brno. Pochutnejte si na skvělých těstovinách z naší rozšířené nabídky.


Na své si přijdou i milovníci gyrosu, kebabu, salátů, tortil a pizzy.

Nápoje samostatně nerozvážíme. K vybraným kategoriím pití zdarma. Vybírat můžete z pizz v normální velikosti nebo XXL a také gyros v pitě v normální velikosti nebo XXL.


V menu jsou také saláty nebo pizza z pravého italského těsta. Objednej si jednoduše pizzu online a nech si ji dovézt domů nebo do zaměstnání. Výborná pizza na nádherné zahrádce přímo na Svoboďáku.


Obsluha milá, rychlá a profesionální, ceny na centrum Brna přijatelné. Prostě top místo na jidlo a dobré vínko v centru Brna.

Chuť a vůně Itálie přímo v centru Brna! Skvělý zážitek umocní široká nabídka italských a světových vín a jako digestiv pro vás chystají . Husitská Brno - Královo Pole. Podívejte se na všechny akce! Pizza od: 1Kč (o cm). Spravovat provozovnu info_outline Místo, kde můžete požádat o přístup k tomuto zařízení . Objednávka obědu, večeře nebo svačiny online s dovozem v Brně.


Ristorante Piazza in Brno , reviews by real people. Kuchyně: Italská, Mořské plody, . Budvar dětský koutek nekuřácká část. Dovolujeme si vám představit jako první na jižní Moravě. Krušovická restaurace Omega hledá novou posilu do svého týmu!


Leonessa je italská, moderní restaurace, která se nachází v blízkosti prestižního a působivého Mahenova divadla v centru Brna. Leonessa nabízí útulné prostředí pro přátele, rodinu, pro romantický večer, ale i pro zvláštní události, jako jsou setkání, propagační akce, soukromé večírky, firemní večeře, módní přehlídky a . LocationPhotoDirectLink-g27. From Review: Excelentní večeře a. Certificate of Excellence.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.