Zátky na víno

Uzávěry a zátky na lahve. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů. Kvalita služeb a výrobků, ze které pramení spokojenost zákazníka, je pro společnost Lafitte klíčová. Nenechte své víno zvětrat!


Naše elegantní a univerzální zátky utěsní nedopité víno , a tím zabrání jeho oxidaci.

Využijte výhodných cen v našem e-shopu! Culinaria, vakuová pumpa je určena pro odstranění vzduchu z načaté láhve pro možnost skladování zbylého množství vína, díky vakuu. Banquet zátky k vakuové pumpě na uzávírání láhví vína Culinaria.


Tento druh speciální vakuové pumpy na víno si zamilujete! Jedná se totiž o zátku a. Tato vakuová zátka na víno uchová Váš nápoj v otevřené lahvi čerstvý po několik dní. Korkové či gumové zátky jsou velmi praktické, ale láhev jimi dokáže uzavřít jen výrobce při plnění.


Každá hospodyňka chce mít svou domácnost vybavenou až do toho nejmenšího detailu.

Nabízíme krásné stylové zátky na víno v jednoduchých designech, které zaujmou opravu každého. Speciální uzávěr na lahve s vínem odčerpá z lahve vzduch a nedopité víno si zachová svoji kvalitu. Víno nechytá pachy a vůně z okolního prostředí. Na druhou stranu skleněné zátky umožňují prostupnost kyslíku, a to ve stabilních hodnotách. Vinař nemusí řešit, jaká je právě hustota korku.


Výtečně se osvědčily i při transportu. Skleněné zátky - Foto: Touch Branding. Vyrábíme šperky a doplňky z pryskyřice. Tvoříme také zakázkovou výrobu především na svatby, oslavy, a jiné důležité události.


Najdete u nás i autorskou kolekci triček s romantickými i minimal designy. CHAMPAGNE Sada nálevky a zátky na víno v krabičce Sada nerezové nálevky a zátky na víno , dodáváno v luxusní dárkové krabičce. Doporučená technologie tisku: tampontisk T3. Maximální velikost tisku: × mm. Rozměry: × × 1 cm.


Kartonové množství v ks: 128. Nakupujte zátky na víno výhodně na internetu.

Pohodový nákup i bez registrace. Designová zátka na víno je navržena právě pro vás a je nezbytná pro vaše večírky a zvláštní příležitosti. Je tvořena z korku, která láhvi na víno jednoduše sluší.


Náhradní zátky pro pumpu na víno WA-137. Získejte tipy na dárky a výběr atraktivního zboží! Vážení a milý milovníci KRÁSNÉHO DŘEVA.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.