Sekera fiskars

Hodnocení produktu: ( Perfektní)5recenzí. FISKARS štípací sekera XL. Je skvelá pre kempovanie, turistiku, tesárov a. Více než spolehlivost -. Sada štípací sekera Xa Classic univerzální nůžky.

Nejvyšší standard kvality a zpracování pro všechny práce. Tyto inovace zvyšují efektivitu seku, ale vedlejším účinkem je tato otravná vlastnost. Není to ale náhodou k něčemu dobré? Teď už vám jen těžko zůstane sekera zaseklá ve dřevě tak, že jí budete muset pracně vypáčit, . Díky svému designu a použitým materiálům vám navíc usnadní práci a ušetří námahu.


Na konci je zahnuté, aby vám sekera. Kvalitou našich výrobků jsme si stoprocentně jistí, a proto vám můžeme nabídnout i výjimečně dlouhou záruku. Unikátní tvar čepele pro snadné štípání dřeva.

Díky své unikátní konstrukci vám ušetří nejen mnoho sil, ale je možno s ní pracovat po dlouhou dobu bez zbytečné únavy zad a paží. Připravte si dřevo na chladné večery, k posezení u táboráku, na víkendy na chatě nebo rovnou na . Další slevy zahradního nářadí na Kupi. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Brousím jemnějším kvalitním pilníkem a pak brouskem, někdy jen pilník, někdy mokrá pomaloběžná bruska.


Hmotnost perfektně rozložena pro maximální vyváženost. Zahnutý konec topůrka brání vyklouznutí z ruky. Fiskars : speciální , vysoce . Poprípade ju môžete nosiť pripnutú na ruksak tak ako ja. HRC), ktorá je potiahnutá klznou vrstvou PTFE.


No já mám od fiskarsu xa x25. Uvažuji i nad kg palicí s fiskars štípacím klínem. Má s tím někdo zkušenost? Sada štiepacia sekera Xa Classic univerzálne nožnice.


Vylepšení oproti předchozí řadě: let záruky - další zvýšení kvality. Nová geometrie čepele a nový design čepele. Nový a delší úchop sekery - poskytuje .

Sú ľahké s vynikajúcim dizajnom a stabilitou pre bezpečnú prácu. Toporisko z trvanlivého polyamidu vystuženého sklenými vláknami je zakončené protisklzovým povrchom Odolné vlhku, suchu i studenému počasiu. Na sekání větví a štípání malých špalků. Můžeme ji nazývat „jednoruční sekera “.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.