Lesní sklo praha

Skleněné šperky - dárek pro ženy. Ledová křehkost - váza a mísa. Půllitr - lesní sklo - zdobený. Volná replika historického skla ROEMER. Cena je uvedena ze jeden kus.


U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit.

Vítejte v katalogu a internetovém obchodě s replikami historického skla. Repliky historického skla z naší produkce si můžete zakoupit buď přímo ve sklářeské huti ve Cvikově nebo také v Praze. Lesní zelené sklo - prodej replik historického skla foukaného klasickou metodou. Typickým znakem lesního skla je nazelenalá nebo modrá barva s bublinkami.


Zasíláme po celé ČR - Praha , Brno, Doksy, Nový Bor, Vrbno pod Pradědem, Bělčice, Morava, Jižní Čechy. Nabídka číší na víno, vodu, pivo, destiláty a likéry, karaf, džbánků,. CRYSTAL HB, velký výběr dekoračního i užitkového skla a pravého českého křišťálu.


Založení sklářské dílny předcházel zájem o historii výroby lesního skla.

Dílna je zaměřena na výrobu replik historického skla převážně z období od ranného středověku až do poloviny novověku (baroko). Podklady pro výrobu replik . Skla jsou vyráběna podle historických technik - zdobením, tvarů a pracovním postupem. Lesní sklo je specifické svou nazelenalou barvou s půvabem dávných časů. Výroba historického českého skla. Na území severně od Alp se běžně vyrábělo „ lesní “ sklo z nazelenalé skloviny.


Na rozdíl od německých zemí, kde bylo toto sklo sytě zelené , se v českých zemích odbarvovalo a blížilo se pozdějšímu křišťálu. Další produkty v naší nabídce. Kompletní nabídku produktů naleznete v naší kamenné prodejně. Prodejna v centru Prahy.


Opravy a renovace svítidel. Sklo , ryté sklo , kombinace sklo a cín, běžné sklo , opticky zdobené sklo , broušené sklo , historické a secesní sklo , lampy. Internetové obchody, e-shopy. Upomínkové a dárkové předměty.


Historický pohár číše frťan zelené lesní sklo - Historická číše - zelené sklo. Bohemian Shards provádí návštěvníky cestou rozmanitosti českého skla. Představuje jedinečná díla.

Sklárnou Bělčice prezentuje další, zcela odlišné pojetí práce se sklem. Můžete se tak seznámit s. Místo konání: Galerie Českých center, Rytířská 3 Praha 1 . Dlouholetá tradice sklářského řemesla v českých zemích dala vzniknout překrásným ručním výrobkům, které je potřeba připomínat. Cílem výroby historického skla je poukázat na sklářský um našich předků a na jejich ovládání řemesla, které se bezesporu blížilo umění. S pokorou a úctou k tradici vyrábíme . Rozměry: výška 15cm, otvor 3cm, patka hmotnost 120g. Lesní sklo - Antik bazar – inzertní server pro starožitnosti, prodej a nákup za výhodné ceny.


Najdete zde starožitný nábytek, obrazy, porcelán, hodiny, koberce, křesla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.