Kotoučky do pokladen

Páska do pokladny , pokladní kotouček. Baleno po 10ks kotoučků V kartonu 120ks kotoučků. Vyrábíme termo kotoučky do pokladen a terminálů.


Naše kotoučky jsou z kvalitního termopapíru různých gramáží. Nabízíme potisk kotoučků dle přání klienta.

Jen u nás nejširší nabídka rozměrů a zboží vždy skladem. Výroba termo kotoučků na zakázku nejen s reklamním potiskem. Termokotoučky s dopravou ZDARMA. Pokladní kotoučky za nejnižší ceny! Vyberte si u nás kotoučky do pokladen.


Využití najdou v registračních pokladnách , platebních terminálech, kalkulátorech, parkovacích automatech, u benzínových stanic. I přímopropisující, různé rozměry a počet ks .

Dodáváme kotoučky do pokladen a termotiskáren účtenek, kotoučky do platebních terminálů. Výroba a prodej papírových kotoučků do pokladen dle přání zákazníka. Potisk pokladních kotoučků reklamním potiskem. Jednovrstvé papírové kotoučky z termocitlivého papíru do pokladen , platebních terminálů a. Obyčejné papírové pásky do jednodušších typů pokladen se prodávají v balení po deseti kusech. K dispozici jsou pásky o šíři mm až mm, průměr role může být mm nebo mm při šířce dutinky mm nebo mm.


V našem distribučním skladě je k okamžité expedici připraveno více než 2typů kotoučků (pokladních pásek). Díky rozsáhlým skladovým . U nás můžete zakoupit papírové kotoučky do pokladen a terminálů. Veškeré kotoučky vyrábí česká společnost Stepa. Průměr kotoučků : 5 5 . EPRINT - firma zabývající se prodejem tonerů, inkoustových kazet, inkoustů do tiskáren, papírů a ostatního spotřebního materiálu, prodejem náhradních.


Papírnictví Pavlík online - školní potřeby, kancelářské potřeby, papírenské zboží. Spolehlivost, atraktivní ceny a osobní přístup! Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů.


Kotoučky do pokladen a tiskáren štítků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.