Bezkontaktní myčka praha 4

Mapa samoobslužných ručních myček (samoobslužná wapka) v České republice a na Slovensku, kde si můžete sami umýt, nebo jen opláchnout auto. V souvislosti s detailingem jsou u těchto mycích boxů nejdůležitější tyto faktory: tvrdost vody (čím měkčí, tím lepší, ideálně přímo program pro demineralizovanou vodu) . S maximální pečlivostí zajišťujeme kompletní servis, který představuje spojení kvality a profesionality. Využijte našich služeb ještě dnes.


Garantujeme vám, že s automyčky . Společnost EHRLE, jakožto lídr na automobilovém trhu bezdotykových myček , prosazuje tuto metodu mytí , jelikož je, spolu s vyráběnou technikou zařízení a vysokou kvalitou chemických prostředků, velice účinná a bezpečná pro všechna vozidla.

Vysokotlaká metoda bezdotykového mytí používaná v myčkách je podpořena . Naše společnost poskytuje kromě standardních mycích služeb rovněž služby jako autodetailing , renovace laků, pick up servis a další služby s tímto spojené. Nabízíme služby nejen pro jednotlivce, ale i pro firmy, kterým “ušijeme” . Centrum samoobslužného ručního mytí ve Vestci u Prahy. Provozujte svoji vlastní automyčku od BKF CarWash. Zbrusu nová samoobslužná bezkontaktní automyčka.


Spuštěn testovací provoz! Finální oplachování s leštícím a sušícím efektem .

Darujte blízkým nevšední dárek, dárkový poukaz na ruční mytí vozu. Objednavka on-line rezervovat. Praha - Novodvorská Plaza. Vyberte si ze široké nabídky našich služeb.


Zde naleznete přehled z bohaté nabídky našich programů ruční automyčky. Otevřena již druhá myčka v Plzni. Pro vůz k umytí si rádi . Těšíme se na vás Více informaci najdete zde. Značka EHRLE se jednoznačně asociuje s bezkontaktní technologií pro mytí vozů, která byla zdokonalována našimi inženýry v průběhu dlouhých let. Myčky EHRLE fungují na základě 4. New -bay car wash indoor in Jihlava and Hodonin!


Bezkontaktní mytí šetří váš čas peníze a lak vozidla. Nejkvalitnější péče pro Váš automobil – ruční mytí v centru Prahy. Našim zákazníkům zajišťujeme vysoký komfort nabízených služeb v oblasti ručního mytí a čištění vozidla. Naší prioritou je, aby zákazníci byli maximálně spokojeni s nabízenými kompletními . Bezdotykové mytí automobilů.


Automyčka Dejvice ulice Podbabská.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.