Jídelna beta brno

Platit lze i elektronickými stravenkami EDENRED a SODEXO,. Na některá jídla se opravdu vyplatí zajít, kupříkladu kuře je zde vždycky naprosto vynikající a věřím, že i některé české klasiky, nicméně ty moc nejím. Hovězí maso je buď a nebo, nezřídka se stane, že je tuhé. V omáčkách tuna mouky, prostě na klasiku jídelny z 90tek.


Co je ale katastrofa jsou . Beta Brno - město Menu - podívej se na nabídku podniku Beta Brno střed na Zomatu pro rozvoz nebo jídlo s sebou.

Recenzentka podnik navštívila nejméně dvakrát. Minutka Kuřecí prsa na rozmarýnu s houbovo-smetanovou omáčkou, dušená rýže. Obsahuje alergeny: 9. Minutka Grilovaný hermelín, šťouchané brambory, tatarská omáčka.


Zeleninový talíř, Listový salát se zeleninou, šunkou a vejcem. Nabídka piv: Starobrno 10°. Check-inNapište recenzi! Provozujeme samoobslužnou jídelnu.


Pořádáme rodinné oslavy či svatby.

V pátek si beru jídlo i na sobotu :-) a . BETA samoobslužná jídelna. Níže najdete adresu, podrobnosti a mapu města s přesným popisem cesty. Hotel Beta nabízí ubytování v moderně zařízených pokojích. Restaurace umožňuje uspořádání svateb, firemních večírků atd. Naší snahou je nabídnout široký sortiment hotových jídel převážně tradiční české kuchyně.


Jídelna Beta , Brno , Czech Republic. Za příznivé ceny chceme nasytit i náročnější jedlíky. Puede encontrar la dirección, el número de teléfono, el sitio web del restaurante, direcciones, horarios y descripciones en nuestro catálogo. Přehled nekuřáckých restaurací v Brně.


Nachází se v centrální části BB Centra, na hlavní třídě Vyskočilova. Je zajímavá nejen použitím nejmodernějších materiálů a technologií, ale také svým. Psací stůl v dekoru tmavého dubu je osvědčenou klasikou. Do skříňky a zásuvky uložíte vše, co momentálně nepotřebujete mít po ruce.


Výsuvná plocha poslouží na umístění klávesnice. Moderní, prostorná šatní skříň s posuvnými dveřmi , Posuvné dveře šetří prostor, zrcadla jej opticky zvětší , Jednotlivá pole lze variabilně uspořádat, snadno si tak vytvoříte skříň dle vašich.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.