Suchý led výroba

Jak je to jednoduché tak to, ale může být nebezpečné. Takže pokus dělá pouze dospělá osoba. Jedná se opět o expanzi, pokud prudce snížíme tlak stlačeného kapalného CO tak se při vypařování . Jednoduchý návod na výrobu suchého ledu. V každém případě se jedná o pokus , který dělá jen dospělá osoba a. SOND PO čištění, tryskání strojů suchý led CO- Duration: 1:17. Jaroslav Peroutka 3views 1:17.


V následujícím videu si ukážeme, jak se dá takový suchý led vyrobit doma. Bude vám na to stačit pouze sněhový hasicí přístroj (stlačený oxid uhličitý). Ale při dívání na cenu hasicího přístroje mě napadlo, zda by nebylo levnější si rovnou koupit suchý . Pelety, nugety, plátky nebo bloky suchého ledu se vyrábějí ve speciálních zařízeních. Suchý led je pevnou formou oxidu uhličitého (CO2). Tento sníh je protlačován speciální matricí, dochází k jeho slisování, zhuštění a tvorbě suchého ledu ve . Oxid uhličitý nejprve expanduje a následně vzniká jemný prášek – sníh CO2.


Cold Jet PR7Reformer. Výroba řezů tvorba bloků. Lze použít pelety, starý použitý le úlomky suchého ledu, a do minut vyrobíte vysoce kvalitní bloky.


S nízkými pořizovacími náklady a náklady na údržbu můžete na požádání dodat čerstvý, velmi kvalitní suchý led. A jako vždy tady nikdo vlastně neodpověděl. Takže: teoretická výroba suchého ledu se dělá tak, že se vezmě nějaký pokud možno inertní plyn, který se následně stlačí do kapalného skupenství, potom ještě jednou a tam vzniká pevná látka ( suchý led ) která pomalu sublimuje (změna z pevného do plynného skupenství), což . Ahoj, chtěl bych si zkusit vyrobit suchý led touto metodou: 1. Modifikovat PET flašku tak, že na ní dám trubičku a potom nějaký mechanický uzávěr 2. Dovnitř nalít teplou vodu, dát kvasinky a hodně cukru a pevně zavřít 3. Kvasinky budou vyrábět CO flaška se bude nafukovat - bude jakoby tvrdší 4.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.