Concept ck9090

Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Spotřebič, který umí upéct bábovku, smažit, vařit, grilovat, dusit, vařit v páře, opékat, připravovat fondue, fritovat a fungovat jako pomalý hrnec.


Spotřebič, který umí smažit, vařit, grilovat, dusit, vařit v páře, opékat, připravovat fondue, fritovat, fungovat jako pomalý hrnec a hlavně: upéct bábovku. Nebudete potřebovat pánve, hrnce, gril, fritovací hrnec, parní hrnec ani troubu. Nebo jen nechcete používat velké množství různých hrnců na vaření?

Pridržaním tlačidla sa čas posunie o celých minút. Nekupujte, najprv pozrite hodnotenia a testy v kategórii Elektrické hrnce. Alebo len nechcete používať veľké množstvo rôznych hrncov na varenie? Riešením je multifunkčný hrniec.


Ušetríte miesto v kuchyni aj peniaze. Spotrebič, ktorý vie smažiť, variť, grilovať, dusiť, variť v pare, opekať, pripravovať fondue, fritovať, fungovať ako pomalý hrniec a hlavne: upiecť bábovku. Zobacz inne Multicookery, najtańsze i najlepsze oferty, opinie.


Redakcia portálu nakupnyporadca.

Páčil sa Vám tento článok? Odosla ť komentár Zrušiť odpoveď. Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Urządzenie, w którym można upiec ciasto, smażyć, gotować, podpiec, udusić, gotować na parze, piec, przygotować fondue i smażyć.


Vagy csak nem szeretne nagyon sok edényt összepiszkítani? A megoldás a többfunkciós Concept főzőedény. A készülék, ami képes sütni, főzni, grillezni, párolni, párán főzni, (kevés zsiradékon) sütni, fondüt készíteni, (bő zsiradékban) sütni, és úgy funkcionál, akár egy megszokott.


Or just do not want to use a large variety of pots for cooking? Shop with confidence on eBay! Oder wollen einfach nicht, um eine große Vielzahl von Töpfen zum Kochen zu. Egyes részeit mosogatógépben is moshatja, így a takarítás sem vesz el nagy energiát. Spotrebič, ktorý vie upiecť bábovku, smažiť, variť, grilovať, dusiť, variť v pare, opekať, pripravovať fondue, fritovať a fungovať ako pomalý hrniec.


Objel, Plne rozoberateľný - nádobu je možné umývať v umývačke, Variabilné nastavenie teploty od ° C do 2° C, . Vaření Knedlíky kynuté, bramborové, houskové, tvarohové, polévky, omáčky. Grilování Vepřová panenka, krkovička nebo kuřecí steak, k tomu grilovaná cuketa, lilek, . Regulacja temperatury umożliwia dostosowanie działania do indywidaualnych potrzeb. Wyjmowany pojemnik z nieprzywierającą powłoką ułatwia użytkowanie, a antypoślizgowe nóżki zapewniają stabilność.

Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.