Výsuvný věšák na ramínka

Kvalitní výsuvný věšák vyrobený z oceli a plastu, je určený pro ramínka. Montáž do vrchní desky korpusu pomocí vrutů. WW3výsuvný 300mm Ni (bal 80).


C (rozteč mezi příchyty) = 370mm. Strong výsuvný věšák na ramínka délka: 300mm. PVC a černého chromu - vhodné při očekávané vyšší zátěži nebo požad… Kč.

Vestavěné skříně, šatny, kuchyně, dětské pokoje a ostatní na míru ! Cena produktu bez dopravy. Zastoupení pro Tábor, Pelhřimov,Jindřichův Hradec, Jihlavu a okolí. Vybavení skříně – držák šatních ramínek.


Věšáky na ramínka a šatní tyče. Vynikající kvalita chodu. Výsuvná tyč na ramínka s výsuvem Quadro. Minimální hloubka Délka výrobku.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce. Jednoduchý a variabilní systém do vaší šatní skříně. Mivokor stanou přehledným a prostorným úložným prostorem pro uložení oblečení, obuvi i různých doplňků.


Více informací o podmínkách záruky najdete v zárukové brožuře. Quadro stříbrně lakované, ramínko poniklované. Rozměry: x 4x 1mm. Materiál: hliník eloxovaný, ocel. Povrchová úprava: hliník, chrom.


Maximální zatížení: kg. Hledáte věšák na kalhoty? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit.


Zobrazit kategorie Skrýt kategorie. Rozkládací pohovky z naší rodinné výroby mají jsou chytrým řešením nejen do malých bytů, ale všude tak kde potřebujete aby měl čalouněný nabytek více než jednu funkci. Kvůli novému doplňku do interiéru již nemusíte prochodit střevíčky v obrovských obchodech. Naší nabídku pravidelně rozšiřujeme o nové kousky výsuvný věšák na ramínka SCONTO.


Podle hloubky šatní skříně se pro zavěšení ošacení pomocí ramínek používá buď šatních tyčí, nebo výsuvných věšáků. Pokud je ovšem vzdálenost menší,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.