Bombičky co2 16g

COpumpička Zéfal EZ Control vč. Hustilka na bombičky FORCE GAN CO2. SKS AIRGUN CObombičky g závit - ks - Akce. Jednorazové bombičky s plynom CO- ks. Použitie športová streľba.


Airgun, se zavitem), levnejc jsem tydle nenasel, v kamenacich 1– 19–.

Exhumuji vlákno, po sérii defektů mě začalo zajímat jestli přecejenom nelze koupit bombičky poněkud levněji. Nepotřebuje někdo CObombičky ? Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit.


Určeno pro čepování piva ve výčepních zařízeních a stáčecích. Nejpopulárnější typ náhradních bombiček CO– g. Ideální pro silniční a horské kola. Lezyne Control Drive COje CNC zpracovaná pumpa na bombičky COs otočným ventilem pro přesné dávkování.

Kúpte si tento výrobok a získajte bodov! Najpopulárnejšia veľkosť CObombičky – g. Počet kusov v krabičke: ks náhradných bombičiek. Kompatibilita Kompatibilní s ventilky Schrader a Presta.


Snadné použití Velmi rychlé huštění, bez námahy. Skladnost Velmi skladný systém, vejde se do brašny. CO₂ umožňuje hustit na různý tlak dle . Provedení se závitem pro spolehlivé a bezpečné pumpování.


Možné také použití např. Bombičky na jedno použití, plněné CO2 . Krabička ks tradičních, opakovaně plnitelných, sifonových bombiček. Kyvetová bombička s náplní 1gramů potravinářského CO2. Výčepní bombičky SIFOS gr COjednorázové - ks. Rádi Vám poradíme na eshopu online přes chat nebo na prodejně.


Tento produkt je zařazen v těchto kategoriích:.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.